Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Τα σημαντικά δεν είναι τα 👍 αλλά οι αναγνώσεις και η διάχυση στον Ελληνισμό

Ειδήσειςςςς στα πεταχτά (σαν σοφάς, στη μούρη μερικών).

Στα μικρόφωνα σήμερα, λόγω δυσκολίας παρουσίας κάποιας καλλίπυγου κυρίας, ο σύντροφος Τσοχατζόπουλος.

Αδήλωτο στο Κτηματολόγιο το 74% των ακινήτων της χώρας. Αυτό όμως το 74% ψήφισε τα ίδια και τα ίδια που μας ξεπούλησαν τα ... (φρύδια ρε φιλαράκια ;) )

Κόντρα Συλλόγου εργαζομένων της τράπεζας της Ελλάδος με τη διοίκηση για την πώληση ακινήτου. (Έχει φαλιρίσει η ΤτΕ ή είναι πόλεμος στοών  ; Αν τα προβλήματα της ΤτΕ είναι τόσο μεγάλα, γιατί δεν προσλαμβάνει ως αρχισυνδικάλα τον αντίστοιχο της Attica bank τον Θανάση, που τα υπογράφει όλα ; )

Σύμφωνα με έγκριτους συναδέλφους παπαγάλους, η attica bank ίσως παραδοθεί στον σύντροφο Λάτση. Εκείνον που είχε και την τράπεζα Αθηνών (και αφού την ... σακάτεψε, την
έδωσε στους Κορεάτες. Το τι όμορφες ημέρες έζησαν οι τότε - εκεί εργαζόμενοι, δεν λέγεται ...
 
Μέχρι τέλη 12/2021, 3.000 ακόμη εργαζόμενοι στις Τράπεζες, θα πάρουν πόδι. Σας το ξαναλέμε τραπεζοϋπάλληλοι : ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ! Όχι για να κάνετε εκβιασμούς σαν κάποιους αληταράδες, αλλά για να δοθούν στην Ελεύθερη Δικαιοσύνη, της επόμενης ημέρας !

Στην ΕΡΤ1 έχει επανακάμψει δυναμικά ο τηλεπαρουσιαστής Γιάννης Τρουπής. Με λίγη προσπάθεια ακόμη, θα φτάσει στο επίπεδο την αλήστου δημοσιογραφικής μνήμης Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Μερικές ιδέες με το τι συμβαίνει στον χώρο των torrents, ρίξτε μια ματιά στο εδώ.

Σημειώσεις : το τι τρόπο επιλέγω να τσακίσω λαμογιές, αλητείες, ναζιστές, φασίστες (κάθε απόχρωσης και ... άκρης), απατεώνες και κλέφτες, είναι προσωπικό μου θέμα. Και σ' αυτό το θέμα δεν χωράνε likes και λοιπές ηλιθιότητες, παρά μόνο αναγνωσιμότητα και συμπαράσταση από πλήθος κόσμου που ΔΕΝ υπάγεται στις ανωτέρω περιγραφόμενες ... παρέες.

Τέλος, σήμερα αντί για μία πανέμορφη κυρία, επιλέχθηκε να μπει ένα σύμπλεγμα, (παρτούζα, Γαλλιστί). Μας συγχωρείτε για τις σκληρές σεξουαλικές εικόνες που δημιουργούν φαντασιώσεις σε κάθε έναν λογικό πολίτη, αλλά έτσι κρίθηκε πως έπρεπε να γίνει από όλη την παρέα.

Τουρουρου τουρου τουρουρου (ο ύμνος του κάθε ενός που πίστεψε σε ... κόμματα μεταπολίτευσης και έσπασε -όπως όλοι ΜΑΣ- τα μούτρα του). 
Έκτακτη είδηση 1. Ο εγκληματίας Σημίτης θα πάει στο αγαπημένο Κορακοχώρι Ηλείας για να παρουσιάσει βιβλίο κάποιου. Και θα πάει μαζί με τον Πάγκαλο. Έρε γλέντιαααα ...
2. Ο Καμμένος έχει αδυνατίσει απίστευτα και το έκανε μόνο και μόνο για να διαφέρει ελάχιστα από τον Κοτζιά.

Η συμβουλή της ημέρας ; Έχει κι αύριο μέρα και θα είμαστε πάλι εδώ. Με το δικό μας στυλάκι.


Υ.γ. Όπως σημειώνεται και στον τίτλο, τα σημαντικά δεν είναι τα 👍 αλλά οι αναγνώσεις και η διάχυση στον Ελληνισμό.



Προηγούμενα δοκίμια :

Γ.Θ.Κ. και μερικοί ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου