Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ένοχοι κρίθηκαν 4 Τραπεζίτες για το κακούργημα της απόκρυψης και της απόκρυψης πληροφοριών

Όταν η "δημιουργική λογιστική" των Τραπεζιτών και των ... λογιστηρίων τους προκαλεί την Δικαιοσύνη & το κοινό αίσθημα και ενόσω η Τραπεζοκρατία καλά κρατεί στην Ελλάδα, στην Κύπρο :

Ενόχους και για τις δύο κατηγορίες που αντιμετώπιζαν έκρινε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας και τους τέσσερις κατηγορούμενους στην ποινική υπόθεση που αφορά την τέως Λαϊκή Τράπεζα.


Η πρώτη κατηγορία αφορά στο αδίκημα της χειραγώγησης της αγοράς και η δεύτερη στο αδίκημα των ψευδών ή παραπλανητικών στοιχείων και πληροφοριών ή απόκρυψης στοιχείων.


Οι ένοχοι, σύμφωνα με το Κακουργιοδικείο, είναι ο Ευθύμιος Μπουλούτας, ο
οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Λαϊκής, ο τότε αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Παναγιώτης Κουννής, ο μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Νεοκλής Λυσάνδρου, και το μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Μάρκος Φόρος.




Σκεπτόμενοι πότε θα έλθει η ώρα για να δούμε και "εδώ" καθίσματα στο σκαμνί", ας θυμηθούμε λίγο την προϊστορία της υπόθεσης καθώς και την εμπλοκή της Ελλάδας στην απόπειρα συγκάλυψης άλλης μιας τραπεζικής ... αγαθοεργίας διαβάζοντας την δεύτερη σελίδα αυτού εδώ ή το κατωτέρω :



Το Ψαχτήρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου