Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Η Τράπεζα Alpha απολύει ΑΜΕΑ,γονείς ΑΜΕΑ και βιοπαλαιστές

Τα 8 -και πλέον- έτη των Μνημονίων μας έμαθαν πως απέναντι στο δήμιο δεν επιδεικνύεις συναισθηματισμό, κι έτσι θα περιοριστώ στο : είναι αήθεις πράξεις και συνιστούν πολλά περισσότερα από το τερατούργημα του διευθυντικού δικαιώματος, οι δύο κατωτέρω περιπτώσεις.

Αναλυτικά, 

α) παρακολουθούμε την πορεία ανήμπορης μητέρας και βιοπαλαίστριας Ελένης Βουρλάκη, που έχει ανήλικο παιδί με αναπηρία άνω του 50%, να παλεύει κατά της αυτοαπόλυσής της από την Alpha bank έχοντας στο πλάι της τους συναδέλφους της και τους προϊσταμένους της.  Αναλυτικά στο την 26/9 συζητήθηκε η αγωγή της συναδέλφισσας Ελένης Βουρλάκη εναντίον της τράπεζας για την αυθαίρετη και παράνομη απόλυσή της. Συνεχίζουμε να συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα της !
Μαζί με την Ελένη Βουρλάκη αυτοαπολύθηκαν και 59 ακόμη καθαρίστριες όπου πολλές εξ αυτών λειτουργούσαν επί έτη ως μόνιμο προσωπικό γραφείου.


β) Ελάχιστες ώρες μετά την ανωτέρω δημοσιοποίηση έρχεται μια ακόμη σκληρότερη υπόθεση όπου ξανά πρωτοστατεί η Alpha bank και σύμφωνα μ΄



Στην υπόθεση αυτή το τερατούργημα έφτασε στο σημείο διευθύντρια της τράπεζας να προσλάβει τον δικό της υιό της στη θέση του απολυμένου ΑμεΑ Καρτσιβάνη όπου -μετά- τον έστειλε (πιθανώς με απόσπαση) να εργαστεί στο δικηγορικό γραφείο Σιούφα ! (σ.σ. σύμφωνα με το ανωτέρω δημοσίευμα).

Εμείς το μόνο που θα πούμε επί της παρούσης, από αυτό το βήμα είναι το : θα περιμένουμε μέχρι να επιστρέψει η Δημοκρατία στον Τόπο ΜΑΣ

Και τότε, έχοντας Αρχείο από ΚΑΘΕ υπόθεση, διαμοιρασμένο Αρχείο στα πέρατα της γής αλλά και σε κάθε Άξιο Λειτουργό, θα φέρουμε μπροστά στους φυσικούς τους Κριτές το κάθε τέρας, χωρίς να σημαίνει πως, μέχρι την αυγή της Δημοκρατίας θα παραμείνουμε σε καναπέδες και πως δεν θα μας βλέπετε στους δρόμους, σε δράσεις κατά αυθαιρεσιών, πλειστηριασμών, σε εναντιώσεις κλπ.

Ένας τραπεζικός 
και  Το Ψαχτήρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου