Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ένα κράτος (*) που με το παρακράτος του, απέχει κατά πολύ από το να 'ναι Πολιτεία

* το κράτος δεν είναι η Επικράτεια μιας χώρας. Δεν είναι καν ο λαός του.
Είναι οι μηχανισμοί που ως οργανωμένη πολιτική οντότητα, κατέχει το μονοπώλιο της χρήσης νόμιμης εξουσίας σε μια καθορισμένη γεωγραφική περιοχή.

"Γαμώ την πασοκίλα μου, δε μπορεί ούτε μια κατά συνθήκη βρώμικη πέτρα να σηκωθεί και από κάτω θα βρεις πρασινοσκούληκα ΠΑΣΟΚια", μου έλεγε ένας σεβάσμιος γέροντας προ 3 ετών.

Πέρασαν τα χρόνια και σήμερα διαπιστώνεται ότι το παρακράτος αλλά και το παρακράτος συγκάλυψης τερατουργημάτων που έχει στηθεί, δεν έχει προηγούμενο.

Από που να αρχίσεις και που να σταματήσεις.

Υπόθεση Κατσίφα - ξεφτιλίζοντας την κοινή λογική

Από το ότι, μετά την δολοφονία του Έλληνα και παλικαριού στην Αλβανία έτρεξαν πολλά χαμαιτυπεία να υιοθετήσουν την διαρροές της ΕΛ.ΑΣ. (;;;) πως ο αδικόχαμένος Κατσίφας ήταν έμπορος ναρκωτικών ;
Από το ότι πέρναγαν στα "ψιλά" ότι είχε συλληφθεί το 2008 για δήθεν εμπορία - κατοχή χασίς και πως αθωώθηκε πανηγυρικά από τα Ελληνικά Δικαστήρια καταρρίπτοντας την σε βάρος του κατηγορία ;
Από το ότι ακόμη και σήμερα, μετά την αποκάλυψη πως ο Κατσίφας είχε αθωωθεί πανηγυρικά (βλέπε εδώ), το documento του Βαξεβάνη ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ;;; (ενώ προχθές -βλέπε εδώ- με πηχυαίο τίτλο σκύλευε στην θανή του Παλικαριού που εκτέλεσαν τα ζώα της Αλβανίας). 

Βαξεβάνη, να υποψιαστώ πως έχεις επιλεκτική ακοή ; Σαν τότε που σου έδωσα στοιχεία για την τράπεζα Αττικής και ... αρκέστηκες στο να μου ... απαντήσεις μέσω ενός δόκιμου δημοσιογράφου ;

Υπόθεση σεισμών Ζακύνθου - ξεφτιλίζοντας την επιστήμη

Εξ αρχής της σεισμικής δραστηριότητας στη Ζάκυνθο, το Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό ινστιτούτο έδινε ένταση σεισμού 6,8 ρίχτερ. Το αμερικάνικο δε, έδινε 6,9 ρίχτερ. 

ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "κέντρο" έδωσε αρχικά 6,1 ρίχτερ και μετά από επάλληλες παλινωδίες όπου, διευθυντάδες του Γεωδυναμικού έφτασαν να πουν : οι ξένοι μετρούν με άλλη κλίμακα ρίχτερ και άλλη εμείς" !!!! κατέληξαν ευτελισμένοι πλέον στο τέλος να πουν : ήταν 6,4 ρίχτερ και το δείχναμε ως 6,1 για ψυχολογικούς λόγους ...
Ταυτόχρονα κάποιες κωλοφυλλάδες των 1000 (υπουργικών) αναγνωστών (βλέπε ΑΥΓΗ)  ετύρβαζαν ότι "το νησί άντεξε". Μαζί και κάτι ξεπεσμένοι τέως ΠΑΣΟΚοι και νυν ΣΥΡΙΖΑίοι. 

Ποια είναι η αλήθεια ; Έχουν κατατεθεί 201 αιτήσεις από σεισμόπληκτους, έχουν ελεγχθεί οι 148 οικείες και εξ αυτών τα 76 ακίνητα είναι μη κατοικήσιμα

Υπόθεση ξεπλύματος χρήματος από το Νο2 της Jumbo - ξεφτιλίζοντας ΟΛΟ το ελληνικό τραπεζικό σύστημα (και όχι μόνο τους εσωτερικούς ελεγκτές) !

Εδώ και μήνες τα κανάλια της διαπλοκής (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ !) καμάρωναν ότι έχουν γιγαντωθεί η επενδύσεις (;;;) Κινέζων που αγόραζαν κατοικίες στην Ελλάδα. 

Τελικά, μέσω Κίνας έμαθαν οι ... ελληνικές τράπεζες ότι κοντά στα 100 εκ. € ... αγορών ακινήτων έγιναν μέσω απάτης - ξεπλύματος που χρησιμοποιήθηκαν κάρτες visa της ΕΤΕ, Eurobank και Πειραιώς


Υπόθεση κατασχέσεων μικροποσών από την ΑΔΑΕ - ξεφτιλίζοντας το Ελληνικό Σύνταγμα

Ενόσω ακόμη περιμένουμε τα ανώτατα Δικαστήρια να κρίνουν την Συνταγματικότητα ή μη της γερμανοκατοχικής εισπρακτικής με την επωνυμία ΑΔΑΕ, από τον Συνήγορο του Πολίτη μάθαμε ότι έχουν γίνει 5 εκατομμύρια κατασχέσεις λογαριασμών εκ των οποίων  συντριπτική αριθμητική πλειοψηφία ήταν σε ... φτωχοδιάβολους.


Η υπόθεση των Σκοπίων - το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ

Ενώ ήταν ζητούμενη η γνώμη των Σκοπιανών μέσω του δημοψηφίσματος τους, ... ξαφνικά, η σφαλιάρα του "δεν συμφωνούμε" που έριξαν στο λαμόγιο που τους κυβερνά, μετατράπηκε σε "πάμε σε ψηφοφορία στη Βουλή". Ψηφοφορία και κινήσεις που χαιρετίζονται συνεχώς από τους διεθνιστές πουλημένους του ΣΥΡΙΖΑ (και του Ποταμιού).

Βάρδα για μερικούς μη βγουν στη φόρα στοιχεία πως κάποια ... κόμματα εισέπρατταν από τον Σόρος. Διότι τότε, ας πάνε για ανθρακωρύχοι στο Βέλγιο ... 

Σημ : Ρε Τσίπρα μόνο ο Ζακ ήταν Έλληνας Πολίτης και πήρες προσωπική θέση ; Τα άλλα 10 εκατομμύρια Ελλήνων τι στο διάβολο είναι για σένα και το ΠΑΣΟΚολόι σου ;
Σα δε ντρέπεσαι ρε !

Για τους ΑΝΕΛ δε μιλώ. Δεν ασχολούμαι με δήθεν πατριώτες, με δήθεν θρήσκους, με δήθεν δημοκράτες, με δήθεν αγωνιστές, με δήθεν πολιτικούς, που για να πουν έστω και καλημέρα θα πρέπει πρώτα να πάρουν την άδεια της πρεσβείας των ΗΠΑ ή του Ισραήλ. Με πολιτικά τελειωμένους δεν ασχολείται κανείς !

Υπόθεση Folli Follie - το ξεφτίλισμα της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ... Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (Ε.Κ.)

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι στην Ε.Κ. πως η υπόθεση FF είναι μια τεράστια απάτη. Κι όμως, πέρασαν μέρες και μέρες μέχρι να "κατεβάσουν" την μετοχή από το χρηματιστήριο Αθηνών.

Άλλες "υποθέσεις" που το "κράτος" με το παρακράτος του θαρρεί πως μπορούν να περάσουν αβλεπεί ;

Υπόθεση μαζικής ανθρωποκτονίας στο Μάτι - το ξεφτίλισμα των μηχανισμών συντονισμού και διάσωσης
Αλήθεια, σε τι στάδιο είναι η απόδοση ευθυνών για το ολοκαύτωμα 100 ανθρώπων και για την απώλεια των περιουσιών χιλιάδων ;



Υπόθεση επιστροφής αναδρομικών που "χρειάζονται δικαστικές ενέργειες για να επιστραφούν ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ, ενόσω όταν τα έκλεβε το κράτος, αρκούσε μόνο ένας ... νόμος

Πετρόπουλε, θα εξακολουθήσεις να προβάλεις ότι μόνο μια αίτηση στον ΕΦΚΑ αρκεί για την επιστροφή των κλεμμένων ;

Αυτό Τάσο Πετρόπουλε αποτελεί ύβρη σε 10 εκατομμύρια εργαζομένων και συνταξιούχων και δεν είναι σαν το βρισίδι που είχες αραδιάσει σε έναν. Σε εμένα !


Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στο "κράτος". Άλλα όπως η σχεδόν επιδημία από τον ιό του Νείλου από τα κουνούπια το καλοκαίρι που πέρασε διότι το κράτος, έσπευσε να πληρώσει τους λατρεμένους του τοκογλύφους και τους Ναζί της Ε.Ε. κι όχι να ψεκάσει. 

Αυτά και άλλα πολλά που οι κεντρικοί μηχανισμοί του (κράτους) θαρρούν πως ο κόσμος τα ξεχνάει, δεν τα παρατηρεί, δεν τα θυμάται, ρίχνοντας στο "γυαλί των ΜΜΕ" πότε κανένα πουτανάκι και πότε καμία "σύλληψη" ...

Νοιώθοντας τεράστια πίκρα για το ότι η Ελλάδα ΜΑΣ είναι υποχείριο της οικονομικής elit και των μαριονετών (βλέπε εδώ) της ... πολιτικών, νοιώθοντας και τεράστια οργή και θυμό, χωρίς να χάνω ούτε δράμι από τους στόχους και τα θέλω μου, ούτε εγώ ούτε οι συναγωνιστές μου, λέγω για την ώρα : 
δε θα μείνει αναλλοίωτη η παρούσα κατάσταση. Και ως αλλοίωση της, δεν χαρακτηρίζω/ουμε την επόμενη ... κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.

Γεια χαρά νταν και συνεχίζεται.


Γ.Θ.Κ.



Υστερόγραφα. 
  • Αντίγραφα υπάρχουνε σωρό. Δε χρειάζεται να ψάχνετε. Να ακούτε. Ζητείστε και θα έχετε.
  • Καλόπαιδα, όταν δεν θα υπάρχει η πολιτική ασυλία, τότε θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος. 
  • Φασισταριά, ... μαύρα και κόκκινα, θα φάτε τέτοια νίλα στις εκλογές, που θα είναι όλη δική σας. Κι αφήστε τους ... δημοσκόπους, τους παρλαπίπες και τους πληρωμένους αποπροσανατολιστές να σας λένε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου