Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ιταλία : ας μην διανοηθούν οι Βρυξέλλες να μας στείλουν επιτρόπους και τρόικες

Την 8-10-2018 ο Ιταλός ... "φασίστας" (σύμφωνα με τους Ραγιάδες και τους Ευρώδουλους)  Ματέο Σαλβίνι δήλωνε : Δεν αγωνιζόμαστε εναντίον της Ευρώπης, αλλά εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχει γίνει ένα ολοκληρωτικό σύστημα.

15 ημέρες πριν, την 2-10-2018, ο Σαλβίνι είχε ψέξει το τέρας της Ε.Ε. Γιούνκερ λέγοντας : Μιλώ μόνον με άτομα που δεν πίνουν

Χθες, ο Ματέο Σαλβίνι, δήλωσε : "ας μην διανοηθούν οι Βρυξέλλες να μας στείλουν επιτρόπους και τρόικες" χαρακτηρίζοντας τις
οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας ως "οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη".

Τέλος, ως πιο Έλληνας από τους εδώ ... 300 δήλωσε : "Επιβάλλουμε κυρώσεις στη Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας, και τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μια ξένη χώρα (σ.σ. Τουρκία), η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε. (σ.σ. Κύπρος). Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο".

Αυτά συμπατριώτες και οι κρίσεις και τα σχόλια εναπόκεινται στον καθένα μας πλέον. Στον καθένα μας που δεν "σκέπτεται" μέσα από εκπομπές των Παπαδάκη, Καμπουράκη, Αυτιά,  Πορτοσάλτε και της ΕΡΤ και από τα "στασίδια" των Τραπεζιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου