Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Οι συνδυασμένες ανακοινώσεις των ... συνδικαλιστών των τραπεζοϋπαλλήλων

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί

 
Ήταν κοινό μυστικό στις πιάτσες των τραπεζοϋπαλλήλων, από το πρώτο έτος των θανατηφόρων Μμημονίων πως θα έφτανε σύντομα η στιγμή κατά την οποία πολλοί εξ αυτών θα "έπαιρναν πόδι" μιας και η τραπεζική αγορά μετατρέπονταν σε τοκογλυφική Εισπρακτική ... εταιρεία. Και εκεί, στις εισπρακτικές, δεν χωράνε όλοι ...


Οι λόγοι που οι τραπεζοϋπάλληλοι "θα πάρουν πόδι" δεν ήταν άλλοι
από τους γνωστούς σε όλη την Ελληνική Κοινωνία. 
α) Η έλλειψη ρευστότητας για παροχή νέων δανείων προς τον κόσμο και τις επιχειρήσεις, θα προκαλούσε (ήδη έχει προκαλέσει) έλλειψη λειτουργικών εσόδων από τόκους δανείων.
Μια έλλειψη ρευστότητας βέβαια που προήλθε ΑΠΟΛΥΤΑ από την κακή διαχείριση και την διασπάθιση δισεκατομμυρίων €, επί δεκαετίες, σε αλλότριες των τραπεζικών εργασιών ... διεργασίες και σπατάλες, όπως και από το κάμωμα "στραβών ματιών" σε δάνεια που δόθηκαν σε "ημέτερους" που, για άλλους λόγους ζήτησαν δάνεια και αλλού τα πήγαν.
και β) η ουσιαστική ανυπαρξία του συνδικαλισμού στους τραπεζοϋπαλλήλους.

Η διαφθορά
Ο ιππόδρομος, ο τζόγος, τα κότερα, η κόκα, τα φτιασίδια, η κραιπάλη, οι off shores των Τραπεζιτών και των μεγαλοστελεχών τους, η ανέγερση υπερπολυτελών κτισμάτων, τα "Ταμεία" των χρηματοδοτήσεων των κομμάτων, τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, ήταν σε ημερήσια διάταξη όσων θα έπρεπε -τουλάχιστον- να σεβαστούν όσα διαχειρίζονταν !

Τα "sabbaticals" (η προσωρινή "ξεκούραση" από την εργασία) της τράπεζας Πειραιώς λίγο πριν την έναρξη των Μνημονίων, έδωσε τον τόνο πάνω στον οποίο ακολούθησαν οι εθελούσιες αποχωρήσεις, οι εξαναγκασμένες ... εθελούσιες αποχωρήσεις τραπεζοϋπαλλήλων. Τραπεζοϋπαλλήλων κυρίως χαμηλής ιεραρχίας. 

Αυτά όμως στο διάβα των Μνημονίων δεν αρκούσαν κι έτσι ακολούθησαν οι ακριβοπληρωμένες από τον "γνωστό μαλάκα" (τον Ελληνισμό) μεγαλοστελεχών των Τραπεζών μιας και δεν έπρεπε να μείνουν στο "μάτι του κυκλώνα" όσοι δημιούργησαν, στήριξαν και εφάρμοσαν τις διασπαθίσεις και τις κακές διαχειρίσεις των ιερών καταθέσεων του Ελληνισμού στις Τράπεζες αλλά και των απανωτών αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου. 

Σε όλα αυτά η ναζιστική ευρωπαϊκή ένωση όχι μόνο έκανε τα στραβά μάτια αλλά και πρόσφερε οδηγίες για το πως θα γίνουν όλα υπέρ των Τραπεζιτών και της άρχουσας τάξης. Της elit


Οι συνδικαλιστές, τα Ταμεία και η Ε.Ε.
Με δεδομένο ότι υποκείμενα όπως ο Τόμας Βίζερ, ο Ντάιζελμπλουμ, ο Τόμσεν της Ε.Ε. και του ΔΝΤ που έγραφαν τις "ντιρεκτίβες" και τα θανατηφόρα Μνημόνια των Ελλήνων, δεν παρατήρησε κανείς τους κάτι σαθρό στο Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα κάνοντας "στραβά μάτια" ; ΟΧΙ βέβαια ! 

Τα έκαναν και 
  • οι ... συνδικαλιστές των τραπεζοϋπαλλήλων και 
  • οι συνδικαλιστές των Δημόσιων Ταμείων που απώλεσαν πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια που "επενδύθηκαν" σε Τράπεζες και 
  • οι συνδικαλιστές και οι "ελεγκτές" Τραπεζικών εργασιών της ΤτΕ
και άλλοι πολλοί. 
Δηλαδή, υπεύθυνοι για ΟΛΑ ήταν οι οι συνδικαλΗστές αφού ήταν και  "οφειλέτες ηθικού ελέγχου" των καταστάσεων, των Τραπεζιτών και των ... πολιτικών (μαριονετών) της ... βουλής.

Επί παραδείγματος χάρη, η "αφωνία" για τα προβλήματα των Τραπεζών και της Ελληνικής Κοινωνίας, από την ηγεσία της ΟΤΟΕ (ομοσπονδία τραπεζ/λων Ελλάδας) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ των Μνημονίων, ήταν ... μνημειώδης !

Όπως ήταν βέβαια και η στάση της ΤτΕ που ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, "ένιψε τα χέρια της" μιας δεν άκουσε δεν είδε, δε γνώριζε την διαφθορά που, ΔΕΝ σοβούσε αλλά μεσουρανούσε ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ επί δεκαετίες ! 
Διαφθορά που σήμερα δείχνει το βάθος της στον κάθε αδαή πέριξ των οικονομικών Πολίτη που θα κοιτάξει ελάχιστα και θα διαπιστώσει την ένδεια και την κατάσταση των ... ελληνικών Τραπεζών. 

Διαφθορά που οδηγεί τον χειμαζόμενο Ελληνισμό, από το να τα σπάει στη ΔΕΗ μέχρι να αυτοπυρπολείται ...

Οι τραπεζικοί συνδικαλιστές και ο αντίποδας τους
Κούκος (όχι μονός ...)
Φθάνοντας πλέον ο κόμπος στο χτένι και ενώ δεν αρκούν τα παραμύθια για τα sabbaticals και οι εθελούσιες έξοδοι στους τραπεζοϋπαλλήλους, τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε έντονες εκφράσεις από παπαγαλάκια κυρίως αλλά και από πολεμίους (;;;) αυτών, για τις στυγνές απολύσεις που έπονται εντός των επομένων μηνών ασχέτως αν εμφανώς στηρίζουν τα αφεντικά τους, τους Τραπεζίτες (και όχι τους υπαλλήλους) !

Επί παραδείγματι δημοσιεύματα όπως τα κατωτέρω :



μας κάνουν να αναρωτιόμαστε, για ποιο λόγο οι υψηλόβαθμοι συνδικαλιστές, που θα έπρεπε να αποτελούν τμήμα της Κοινωνίας, ΔΕΝ είδαν το παραμικρό "θέμα" στα κάτωθι ; 






Τα μόνα "θέματα" που υπάρχουν για τους "υψηλόβαθμους (και μη) συνδικαλιστές" είναι η προστασία του διοικητή της ΤτΕ και των τραπεζοϋπαλλήλων ;

Η ηθική και νομική σας οφειλή περιορίζεται σε άνευ ουσίας και ηλίθιες αναφορές στο τιποτένιο facebook, άντε και σε κανένα blog ; 

Πήρατε ποτέ σας στοιχεία διαφθορά και "καταστάσεων" και να τα πάτε στην Εισαγγελία ;

Σε τελική ανάλυση, κάνατε ποτέ τα 8 χρόνια των Μνημονίων, έκτακτη ή τακτική συνέλευση που να έχει ως θέμα την χειμαζόμενη Ελληνική Κοινωνία, μετά την οποία να διατυμπανίστε την συνδρομή σας, σε Αυτή ή μήπως οι "ανακοινώσεις" σας είναι προϊόν ΜΟΝΟ των προεδρευόντων στους συλλόγους εργαζομένων ;


Υ.γ. ΣυνδικαλΗστές, καλά κάνετε και αγριεύεστε για την από εσάς παρουσιαζόμενη "ποινικοποίηση των Τραπεζικών εργασιών". 

Τα τερατουργήματα σας, θα δικαστούν. Ένα προς ένα !!! αφού κάποια μέρα και όχι μακρινή, θα λογοδοτήσετε στο φυσικό σας Δικαστή για όλα σας τα τερατουργήματα και τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού, της περιουσίας του Κράτους και την Επικράτειας ! 

Οι ληστείες μετά φόνου (βλέπε αυτοκτονίες Ελλήνων) σε Δημόσια Ταμεία (βλέπε Δημόσιο χρήμα) και σε Τράπεζες που σαθρά διαχειρίστηκαν  τις καταθέσεις των Ελλήνων, θα πληρωθούν !
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου