Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ave Mega. Οι ... "τρελοί εξτρεμιστές" σε αποχαιρετάμε

Στα τέλη του 1989 όλοι μας, εκουσίως ή ακουσίως επιτρέψαμε την είσοδο στα σπίτια μας ενός Δούρειου Ίππου. Αυτού που ονομάστηκε "μεγάλο κανάλι" - Mega channel.




Ένα τηλεοπτικό κανάλι που εμφανίστηκε με την σημαία του εναλλακτικού διατρητή του μονοπωλιακού γκεμπελισμού της ΕΡΤ, αλλά αποδείχθηκε "άλλο ένα channel" ...

Το κλείσιμο αυτού του καναλιού όμως, φέρνει τις εξής κάτωθι τρεις συν μια συστοιχίες σκέψεων :

α) Τα τέρατα των δελτίων Τύπου και οι παρουσίαση των δολοφόνων μας

Από τις συχνότητες του καναλιού Mega πόσοι "επώνυμοι" ινστρούχτορες δεν πέρασαν. Ινστρούχτορες ... δημοσιογράφοι (που λειτουργούσαν ως εκφωνητές των Δελτίων Τύπου των δημίων μας) όπως οι :
Όλγα ΤρέμηΓιάννης ΠρετεντέρηςΠαντελής και Μανώλης ΚαψήςΔημήτρης ΚαμπουράκηςΓιώργος ΟικονομέαςΝίκος ΧατζηνικολάουΝίκος ΣτραβελάκηςΛιάνα ΚανέλληΠαύλος ΤσίμαςΝίκος Ευαγγελάτος Μιχάλης Αναγνωστάκης Αλέξης ΠαπαχελάςΙορδάνης Χασαπόπουλος Γιάννης ΣαραντάκοςΜαρία Σαράφογλου Μαρία Σπυράκη κ.ά.

που, ΜΑΖΙ με το ΣΥΝΟΛΟ του ... πολιτικού προσωπικού (των καταστροφέων) της Χώρας ΜΑΣ, καθημερινά έπρατταν διά του τηλεοπτικού τους "λόγου" κάθε τι ανοίκειο και άηθες για να πεισθούμε ότι "το μνημόνιο είναι ευτυχία".

Και αυτό, αφού το mega channel -επί 3 δεκαετίες- εξοικείωσε την Ελληνική Κοινωνία με κάθε πουστριλίκι, έκφυλο, διεθνιστικό, διεστραμμένο, αντιδημοκρατικό και θανατηφόρο για την Ελληνική συνοχή !


β) Η τηλεθέαση του mega μετά την εξαφάνιση των ... ειδήσεων του

Την εκκίνηση της διάλυσης του mega την προμήνυσε η Όλγα Τρέμη με την αποχώρησή της το 2014, διάλυση που οριστικοποιήθηκε το 2016 απ' όταν έπαυσαν τα ... τηλεοπτικά δελτία στο Mega.

Έκτοτε, μετά την παύση της ... ειδησεογραφικής ζώνης, η τηλεθέαση του Mega channel εκτοξεύτηκε στα ύψη, ακόμη και μέσα από τις μετρήσεις των σχετικών εταιρειών καθώς, η Ελληνική Κοινωνία αποζητούσε την ηρεμία και να μη βλέπει -θέλοντας και μη- εμετικούς διεστραμμένους και αδρά πληρωμένους "εκτελεστές" να του λένε πόσο : λαϊκιστής, φασίστας, εξτρεμιστής και τέρας είναι μιας και δεν ανέχεται την Κατοχική Χούντα της Ε.Ε.

Τηλεθέαση που σαφώς ήταν μεγαλύτερη από την παρουσιαζόμενη μιας και 3 στους 5 που θα ρώταγες, σου έλεγαν ότι βάζουν το mega να "παίζει" είτε για να γελάσουν με κάποιες σειρές του είτε ως παρέα στις μοναχικές και επίπονες από τους βανδαλισμούς της Ε.Ε. σκέψεις τους ...


γ) Οι ιδιοκτήτες επιχειρηματίες - elit του Mega channel

Οι Βαρδινογιάννης - Μαρινάκης, Λαμπράκης - Ψυχάρης, Μπόμπολας, με λίγα λόγια, έδειξαν το πραγματικό τους "πρόσωπο" όταν το τέρας τους, το κανάλι τους, "ξεδοντιάστηκε" από τα φερέφωνα τους και τα φερέφωνα της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., αφήνοντας στο έλεος της μοίρας τους όσους εργάζονταν στο κανάλι, για ένα μεροκάματο.

και δ) το bonus για την Ακρίτα και τους ομοίους της

Στα μέσα του 2016, όταν οι καλοπληρωμένοι εκτελεστές - δολοφόνοι - ... δημοσιογράφοι του Mega έφυγαν για άλλα κανάλια, η Έλενα Ακρίτα γνωμάτευσε την "σκατοψυχιά μας" μιας και επιθυμούσαμε το άμεσο κλείσιμο του κολαστηρίου της Ελλάδος με το όνομα Mega channel.

Η Έλενα Ακρίτα που δεν επέδειξε την ίδια ευθιξία όταν μέσα από το Mega υβρίζονταν οι άνεργοι, όσοι αυτοκτονούσαν από τις κακουχίες (και χαρακτηρίζονταν ως ψυχοπαθείς από τους ... δημοσιογράφους), όλες οι επαγγελματικές ομάδες και όταν αποκρύπτονταν ΟΛΑ τα τερατουργήματα των εργολάβων, των πολιτικών, των λαμόγιων κάθε επαγγελματικής μορφής !



Upd. εμείς δεν κλαίμε για τον "θάνατο" του Mega μιας και ξέρουμε ότι αφήνει πίσω του "'άξιους συνεχιστές του" όπως επί παραδείγματι τον Skai, το Star, το Open (που υιοθέτησε μαζί με το Real Fm τα ορφανά του Mega), τον Ant1 κ.λπ.

Κανάλια δηλαδή, όπως το Mega channel, που αντί να ατσαλώσουν τον Ελληνισμό, στηρίζουν και προβάλουν ΑΚΟΜΗ, άτομα όπως ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Κανάλια που προβάλουν -έστω και με μια μικρή και δήθεν επικριτική δόση- την "άποψη" του αρχι-εμπόρου ναρκωτικών των Βαλκανίων, του Έντι Ράμα της Αλβανίας που με ... γνώσεις ψυχολόγου δήλωσε για τον δολοφονημένο
και αδικοχαμένο Κωνσταντίνο Κατσίφα : 

"Αντί να χαρακτηρίζουμε ως απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε την αστυνομία μας, η οποία έκανε μόνο τη δουλειά της, καλύτερα να ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό που σήμερα δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή από μια εξτρεμιστική τρέλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου