Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Προς τους 301. Κι αν μας βάλουν όλους φυλακή, πάλι παρέα θα είμαστε


Στα χρόνια του ιστορικά καταγεγραμμένου Λουδοβίκου ΙΣΤ' σίγουρα δεν είχε συμβεί η γυναίκα του η Μαρία Αντουανέτα να πει : "αφού δεν έχουν ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι".

Όμως, είχε συμβεί το εξής : ο κομπλεξικός, νάρκισσος και μισότρελος Λουδοβίκος, μέσα στην αλαζονεία που τον χαρακτήριζε, επέβαλε συνεχώς φόρους, με μόνο του σκοπό να δει το λαό της Γαλλίας να λιώνει στη δυστυχία. 

Ο δύσμοιρος λαός της Γαλλίας, ελάττωνε όλο και πιο πολύ τις συνήθειες του και τις ανθρώπινες ανάγκες του, μόνο και μόνο λόγω της οικονομικής του αδυναμίας. Παρ'  όλα αυτά, έστω μια φορά στο μήνα, έβγαινε στα καπηλειά, όχι τόσο για πιει το κρασάκι του, αλλά για να συναντήσει τους φίλους του.
Ο Λουδοβίκος το παρατηρούσε και στεναχωριόταν που οι φτωχοί, ακόμη και μέσα στην οικονομική τους δυστυχία, έστω μια φορά στο τόσο, συναντιόταν και διασκέδαζαν. Τότε ο Λουδοβίκος κάλεσε τον έφορο αυλικό του και του έδωσε εντολή "θα βγάλεις τελάληδες και θα ενημερώσεις πως από αύριο, οι φόροι διπλασιάζονται". 

Το βράδυ εκείνης της μέρας και αφού ενημερώθηκε ο λαός του, περίμενε πως και πως την επόμενη μέρα για να απολαύσει την δυστυχία του κόσμου που δε θα είχε την δυνατότητα να βγει καμία φορά πλέον από το σπίτι του για διασκέδαση. 

Την επόμενη μέρα σηκώθηκε όλος χαρά, έκανε την "ανάγκη του" πίσω από τις χρυσές πόρτες του παλατιού του (όπως έκαναν όλοι οι βασιλείς της Γαλλίας) και πήγε στο μπαλκόνι για να απολαύσει και να ηδονιστεί με την κατήφεια και τα κλάματα του λαού του. 

Όμως, αντ' αυτού είδε όλο τον κόσμο να διασκεδάζει και να γλεντάει. 
Καλεί τον αυλικό του και τον ρωτά : καλά, τρελάθηκαν όλοι τους ; Που βρίσκουν τη δύναμη μετά την υπέρμετρη φορολογία και διασκεδάζουν ;

Η απάντηση του αυλικού ήταν καταπέλτης. "Βασιλέα μου (του είπε) μου μήνυσαν να σου πω ότι αδυνατούν ΟΛΟΙ να πληρώσουν αυτούς τους φόρους που επέβαλες κι έτσι θα τους πας όλους  φυλακή. 
Συμπλήρωσαν δε ότι, αφού θα τους πας όλους φυλακή, πάλι παρέα θα είναι. Μάλιστα μου είπαν να σου πω ότι σε ευχαριστούν που ένωσες εχθρούς και φίλους, εναντίον σου ...".

-----------

Ερχόμενοι στο σήμερα της Ελλάδος, το μοιραίο λάθος ΚΑΙ των 300 (+1) της ... δημοκρατίας ήταν πως δεν υπολόγισαν ότι ο Ελληνισμός θα τους απαξιώσει και θα τους απορρίψει ως παντελώς ξένα σώματα. 

Είτε πυροβολώντας και σαπίζοντας στο ξύλο τις μονάδες (ανώμαλων) καταστολέων τους (βλ. ΜΑΤ), είτε με το να αδιαφορήσει ο Ελληνισμός για τις εντολές για σύλληψη σε όποιον πάρει μέρος σε καρναβαλική συγκέντρωση. 


Άλλο παράδειγμα ; Τα τεκταινόμενα στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου, μετά τις αθλιότητες των ΜΑΤ και του κράτους των Αθηνών (θυμήσου κάνοντας κλικ εδώ).

Θα ήταν λάθος ολέθριο για τους  ... αντιπολιτευόμενους βουλευτές να θεωρήσουν ότι όσα γράφονται εδώ και περιγράφουν το περί Δικαίου Αίσθημα των Ελλήνων, αφορούν μόνο την ΝΔ αφού, όλοι πλέον οι Έλληνες Πολίτες (σ.σ. δε μιλάμε για τις 10-20 χιλιάδες απατεώνων και χειροκροτητών των ... κομμάτων) έχουν καταλάβει το ρόλο ΚΑΙ της ... αντιπολίτευσης. Μείζονος και ελάσσονος !

Έλληνες Πολίτες που μη έχοντας τίποτα προσωπικό να χάσουν πλέον
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ σε διεθνιστές και σε συνεχιστές τους, την ελάττωση της Ελληνικής Επικράτειας αλλά ούτε και την πρόσμιξη τους με κάθε καρυδιάς καρύδι, από τα τέσσερα άκρα της γης ! επειδή το διέταξαν οι τραπεζίτες και η Ε.Ε. τους.

Σαφέστατα και ουδείς από τον προδοτικό ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να μιλά, την ίδια ώρα που ΟΛΟ το πρόβλημα με τις ΜΚΟ (τους), το δημιούργησαν ΑΥΤΟΙ !


Ουδείς δικαιούται να μιλήσει ως ... αντιπολίτευση εκ των υπολειμμάτων της ΧΑ και των ΑΝΕΛ, που μετακόμισαν στον Βελόπουλο (και στον ΣΥΡΙΖΑ) !
Για το ΠΑΣΟΚ δεν θα αναφέρουμε το παραμικρό καθώς ήδη ο Ελληνισμός το έστειλε εκεί που του αξίζει. Στο ποσοστό μηδέν ...

Ουδείς έχει το δικαίωμα εκ της ΓΣΕΕ να πει : "εκπροσωπούμε τον εργαζόμενο". 
Ουδείς εκ των πουλημένων και μιζαρισμένων δημοσιογράφων μπορεί πλέον να κοροϊδέψει τους Έλληνες. 

Εννοείται δε πως στο σκεπτικό μας περιλαμβάνεται και το ΚΚΕ που έχει πατώσει και δεν θα είχε το λατρεμένο του ποσοστό του 5% αν δε το ψήφιζαν από αντίδραση πολύς κόσμος που δεν έχει την παραμικρή σχέση με κομμουνισμό και οτιδήποτε άλλο ολοκληρωτικό ... πολίτευμα). 
ΚΚΕ που ανέκαθεν ήτο στην Ελλάδα, το δεκανίκι αλλά και το άλλοθι του "συστήματος", της elit που καταλήστεψε και ξεπούλησε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό !

Αν κάποιοι θεωρήσουν πως ξεχάσαμε τον ρόλο της εκκλησία (της Μονής Πετράκη) στα χρόνια των Μνημονίων, του λέγουμε πως "βαρεθήκαμε τις αγιαστούρες εγκληματιών εμπρός σε Εικόνες και σε ... παχυλούς ... αγίους της Μονής ...

Και βαρεθήκαμε έχοντας πίστη μεν στο Θεό, αλλά καμία δε, εμπιστοσύνη στους επί γης ... αγίους (της Μονής Πετράκη) ...

Στο δια ταύτα, ζούμε την έναρξη της "επόμενης μέρας" όπου η Κοινωνία ξεπέρασε τα όρια αντοχής και ανοχής της ;
ΝΑΙ. Και σύντομα η κάθε "Αντουανέτα" και ο κάθε "Λουδοβίκος" θα δει την συνέχεια. Όπως και ο κάθε Έλληνας Πολίτης.

Είτε λόγω της οικονομικής αδυναμίας του Ελληνισμού, είτε λόγω των ανοικτών συνόρων που επιβάλει η μισητή Γερμανία και η Ε.Ε. της, στον Νότο της Ευρώπης και δη στην Ελλάδα, αλλά αδιαφορεί για την Ουγγαρία (που καλά κάνει και έχει ασφαλίσει τα σύνορά της απέναντι σε κάθε καρυδιάς καρύδι που προσπαθεί να παρεισφρήσει σ' αυτή) ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ !


Υ.γ. προ ετών, σε συνέντευξή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Παπαχελά, ο πρώτος εξ αυτών είχε πει : "η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει" (μιλώντας για τον βίαιο ... εξευρωπαϊσμό και την εσωτερική πτώχευση των Ελλήνων). 
Συμπλήρωσε όμως η παλιά και έμπειρη πολιτική καραβάνα το εξής : "εκτός κι αν συμβεί κάτι απροσδόκητο, που δε μπορεί κανείς να το γνωρίζει".

Κυριάκο, Αλέξη, εξαπτέρυγα και χειροκροτητές, ΣΥΝΕΒΗ !
Η υπόθεση "Ελληνική Επικράτεια" είναι μη διαπραγματεύσιμη και μη ανεκτή η όποια της μεταβολή, για τον Ελληνισμό.


Επιστάτης, Μνήμων, Γ.Θ.Κ.


Συνεχίζεται και δίνοντας διέξοδο για λύση ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου