Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Ειδήσεις με γεύση μόκα και χταποδάκι στο φούρνο

Στα μικρόφωνα η βασίλισσα του καρναβαλιού της Μοζαμβίκης που στον ελεύθερό της χρόνο διοικεί την κεντρική τράπεζα των Ρόθτσιλντ.

Το Νεπάλ επαναπάτρισε σήμερα 175 υπηκόους του από την κινεζική πόλη Ουχάν. Έτσι κάνουν τα Έθνη. Στηρίζουν τους ανθρώπους τους.

Ο Καναδάς θα επαναπατρίσει τους υπηκόους του που επιβαίνουν στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess και ... κολυμπάει στον Κορωναϊό. Ξανά. Έτσι κάνουν τα Έθνη. Στηρίζουν τους ανθρώπους τους.

Αποδέχεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου μαζικές επαναπροωθήσεις μεταναστών χωρίς την εξατομικευμένη εξέταση των φακέλων τους, όταν αυτοί εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια της χώρας που διατάσσει την απομάκρυνσή τους. 
Εμείς όμως εφαρμόζουμε το "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" ... για όποιο τομάρι θέλει να έλθει κάπου όπου θα πυροβολεί, θα κλέβει, θα ληστεύει, θα βιάζει, θα πουλάει ναρκωτικά, γυναίκες, παιδιά ...

Έτοιμοι να ζητήσουν αποζημίωση από το Δημόσιο Κινέζοι που επένδυσαν 10 εκατ. ευρώ, για
να πάρουν την χρυσή παπαριά. Visa ήθελα να πω. Μνημονιακές μπανάνες της ... βουλής, τώρα, πληρώστε από την τσέπη σας. Δε θα πληρώσουμε πάλι εμείς τις μαλακίες σας.

Η τράπεζα Πειραιώς είναι Η ΜΟΝΗ τράπεζα που ζητάει τα ρέστα από τα προηγούμενα Δ.Σ. της μιας και σκόρπαγαν κάτι εκατομμύρια  !
Ενδιαφέρον προκαλεί η υπόμνηση το ΤΧΣ προς τις διοικήσεις των συστημικών τραπεζών για να ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ κατά των προηγούμενων διοικήσεων που έκαναν ... ότι έκαναν (βλέπε σκόρπαγαν) σε βάρος των τραπεζών τους.
Οι της τράπεζας Αττικής ΔΕΝ είναι συστημική κι έτσι η προηγούμενη διοίκηση Γαμβρίλ κοιμάται ήσυχη αφού οι Μηχανικοί (βασικοί της μέτοιχοι) φοβούνται (όπως άκουσα σε έναν καφενέ) πως ΑΝ θέσουν τέτοιο θέμα, όσοι τους εκβιάζουν (που δεν είναι και λίγοι) θα τους κάτσουν στο σκαμνί για υπερτιμολογήσεις, αυθαίρετα, ημιυπαίθριους κλπ κλπ

Αγγλία. Με δεδομένο πως μια οικογένεια θεωρείται φτωχή όταν το εισόδημά της είναι κατά περισσότερο από 60% μικρότερο από το μέσο εισόδημα μιας αντίστοιχης οικογένειας, η φτώχεια πλήττει 14 εκατομμύρια ανθρώπους στη Βρετανία, με πρώτους τους εργάτες, τα παιδιά και τους συνταξιούχους, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Σημειώνεται πως περίπου 4 εκατομμύρια παιδιά και 2 εκατομμύρια συνταξιούχοι ζουν σε άθλιες συνθήκες, ήγουν αύξηση κατά 400.000 και 300.000 άτομα αντίστοιχα σε σχέση με πέντε χρόνια πριν.
Τονίζεται ότι τα αποτελέσματα της έρευνας του ιδρύματος την έρευνα έρχονται σε ΠΛΗΡΗ αντίθεση με τα επίσημα στοιχεία της προηγούμενης βρετανικής ... κυβέρνησης.

Bonus πλασματάκι
Τέλος, αλγεινή εντύπως προκαλεί το ότι, προσβάλουν οι ελληναράδες εθνοπατέρες με τα παρτάλια τους δημοσιογράφους τους τον Τζόνσον στην Αγγλία διότι ουσιαστικά ξήλωσε (τον εξώθησε σε παραίτηση) τον υπουργό οικονομικών τους διότι χρονοτριβούσε για τις διεργασίες του meta-BRexit. 
Και προσβάλουν ποιοι ; Εκείνοι που καμάρωναν για τα γαμωσταυρίδια που έριχναν οι Κωνσταντίνος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου σε κάθε έναν που δεν έκανε άμεσα τις εντολές τους.

Ο καιρός. Βαρύς χειμώνας έχει πέσει στην Ελλάδα με θερμοκρασίες που πέφτουν πολλές φορές και κάτω από τους 15 °C.  Ψοφόκρυο ...


Πρόσθετα : 
-ρε φίλαράκι, που είναι η μόκα και το χταποδάκι στο φούρνο ; 
-κάντε κλικ εδώ για μόκα και εδώ για χταποδάκι στο φούρνο.
-μήπως έχεις και το τηλέφωνο της κοπέλας στη φωτογραφία ;
-το έχω αλλά δεν το δίνω διότι νομίζω πως είναι γκόμενα του Μπογδάνου και φοβάμαι μήπως μου κάνει μήνυση και αγωγή και εμένα ...


Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου