Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Nexit. Η επόμενη ... μέρα της μισητής Ε.Ε. και ο Κολοκοτρώνης

Τον Μάρτιο του 2019 όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ της Ολλανδίας προπαγάνδιζαν πως, οι "Ολλανδοί πολίτες λατρεύουν την Ναζιστική Ε.Ε. και μάλιστα πως είναι από τους πλέον διαπρύσιους υποστηρικτές της". (βλέπε εδώ)


Ούτε ένα χρόνο αργότερα, προ ολίγων ημερών, η πουλημένη Ολλανδική κυβέρνηση, στέλνει μέσω του επίσημου κυβερνητικού της λογαριασμού στο Twitter του ΥΠΟΙΚ της, προτροπή προς τους Ολλανδούς Πολίτες, για να μποϊκοτάρουν τα Αγγλικά προϊόντα. (βλέπε εδώ).

Τι συμβαίνει ; Ποια η αλήθεια πίσω απ'  όλα αυτά ;

Περισσότεροι από τους μισούς Oλλανδούς ψηφοφόρους επιθυμούν να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και να επιδιώξουν
εναλλακτική εμπορική συμφωνία με την υπόλοιπη Ευρώπη,  σύμφωνα με το στυλ του Brexit, αποκαλύπτει σήμερα η δημοσκόπηση. (βλέπε εδώ).

 

Σημείωση : Σε δύο εβδομάδες, στις Ολλανδικές εκλογές, η είδηση αυτή, θα είναι πλέον γεγονός. Υποψιαζόμαστε πως τα ... Ελληνικά ΜΜΕ, δε θα το πουν. Και όταν το πουν, θα χαρακτηρίσουν και τον Ολλανδικό Λαό ως ακροδεξιό, φασίστα, ξενοφοβικό και με λοιπές αθλιότητες.


Και για να μη ξεχνάμε τον Άγιο της Ελλάδος, σαν σήμερα έφυγε ο Άγιος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Αυτός που οι Τούρκοι και οι κοτζαμπάσιδες χαρακτήριζαν ως εχθρό, τρομοκράτη, γκιαούρη, ξενοφοβικό και ρατσιστή κατά των Τουρκαλάδων κλπ ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου