Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Σήμερα, για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε η δημοκρατία τους ... !


Upd. Σήμερα διαπιστώθηκε πως το facebook μπλόκαρε τη σελίδα των πραγματικά αγωνιστικών συνδικαλιστών και εργαζομένων στην Ιονική Τράπεζα. Μάλιστα, η κατάντια της λογοκρισίας τους έφτασε στο σημείο να μη μπορεί να αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook κείμενο, άρθρο, καταγγελία και είδηση που προέρχεται από την σελίδα http://www.ionikienotita.gr.

Οι λόγοι ; Προφανείς ! 
Α) Το κομματικό παραμάγαζο της τράπεζας Αττικής που θέλει να προστατέψει τους αιμοδότες του. Όπως τον Πετράκη και το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.
Αναφορικά με τον όρο "κομματικό παραμάγαζο της ... Βουλής" παραπέμπω εγώ ο Γ.Θ.Κ  στην ανάρτηση:  Το παραμάγαζο της Βουλής και ο συνδικαλισμός στην Τράπεζα Αττικής (κάνε κλικ εδώ)

Το παραμάγαζο που πήρε από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ 55,5 εκατ. € (χρήματα των ασφαλισμένων του) και τα έδωσε στην Αττικής. Χρήματα που ΧΑΘΗΚΑΝ !

Το παραμάγαζο που πήρε από το ΤΣΜΕΔΕ, πλέον του 1 δισ. € (χρήματα των ασφαλισμένων του) και απέμειναν περί τα 65 εκατ. euro ...

Το παραμάγαζο για το οποίο η γραπτή ρήση του αρχισυνδικαλιστή της τράπεζας Θανάση Σταθόπουλου με τίτλο "κάτω τα χέρια από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ", όπου ... εξηγούσε το γιατί ΔΕΝ πρέπει (σ.σ. γιατί άραγε ; ) να ακουμπά κανείς τους μετόχους που αιμοδότησαν με δισ euro (ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ) την τράπεζα Αττικής ... 

και πολλά άλλα ...

Η άνθρωποι της Ιονικής Ενότητας ήταν από τις λίγες νομικές οντότητες που πρωτοστάτησαν μαζί με στοιχεία που δόθηκαν από τον Γιώργο Θ. Κανελλάκη (αλλά και καταθέσεις στις Ανακριτικές Αρχές) κατά των ατόμων που θεώρησαν "δικά τους" κονδύλια 55,5 εκατ. euro και τα έδωσαν (αποφασίζοντας 4-5 άτομα για λογαριασμό δεκάδων χιλιάδων) στην ΑΜΚ της τράπεζας Αττικής. Κονδύλια που όπως προείπαμε, ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

Την συνέχεια για την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ - "αποκλεισμό" στην ελεύθερη έκφραση της γνώμης αλλά και στην αποτύπωση και ενημέρωση για ατασθαλίες τεράστιων χρηματικών ποσών, θα την έχουν οι άνθρωποι του Νόμου και της Δικαιοσύνης.

Σημ : οι του ΤΣΜΕΔΕ να μην ανησυχούν. Το fb δεν μπλοκάρει τα "καλά παιδιά" που δε μιλούν για όσα τους έκλεψαν !

Γιώργος Θ. Κανελλάκης
τηλ : 6977-913-924


Τονίζεται ένα ακόμη ! 
Η τράπεζα Αττικήςε το απειροελάχιστο ποσοστό που διαθέτει στην Ελληνική τραπεζική αγορά- είναι απλώς Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ για το ... τραπεζικό σύστημα ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ την Ελληνική Κοινωνία, αλλά και την Επικράτεια ! 

Είναι η άκρη του νήματος για τους Δικαστές που θα αποφασίσουν κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουν την Ελλάδα από την κόπρο του Αυγεία ...

Και κάτι ακόμη. Blogs, sites, προφίλ στο Fb μπορούν να ανοίγονται εκατοντάδες την ημέρα ... Αυτά που ήξεραν, οι φοβικοί που συναναστρέφονται, τα κουβαδάκια τους και σε άλλες παραλίες.
Η λογοκρισία τους, δεν θα περάσει !

Είτε χρησιμοποιούν ... δημοσιοκάφρους - καραβανάδες των Hoaxes, είτε δικηγόρους κομιστές των pampers !


Με κοινοποίηση του ανωτέρω στα wikileaks (και αλλού).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου