Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Πριν από λίγο αθωώθηκα

"Πριν απο λιγο αθωωθηκα. Απο το μονομελες πλημ/κειο ηγουμενιτσας μετα απο μηνυση του διευθυντη παραγωγικων μοναδων της ανδρομεδας ιχθυοκαλλιεεγεις. αναλυτικη ενημερωση θα γινει σε λιγες ωρες. Ενα μεγαλο ευχαριστω στη κοινωνια"

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος



Σχόλιο της παρέας του gkanellakis.blogspot.com :

Για την υπόθεση της συμμορίτικης δίωξης του Παλικαριού από την ιχθυοκαλλιέργεια ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, δίωξης μάλιστα επαπειλούμενης με δεκάδες χρόνια φυλάκισης ! όταν αποκάλυψε τις χρήσεις αυξημένων συγκεντρώσεων Φορμόλης σε βρώσιμα ψάρια, μπορείτε να ανατρέξτε κάνοντας κλικ στο Τρώτε ψαράκια ιχθυοτροφείου που έχουν και καρκινογόνα φορμόλη.

Υπόθεση για την οποία, παρά τα ασφαλιστικά μέτρα της ιχθυοκαλλιέργειας ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕ το 2017, που προέβλεπαν απαγόρευση σε όλα τα ΜΜΕ, τα sites, blogs να αναφέρονται σ' αυτήν (και) εμείς γράψαμε ΚΑΘΕ

άδικη... απόφαση στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Όπως κάνουμε ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ  και για κάθε ... έδρα του (που "διαθέτει" μέσα από επαφές με μεγαλοδικηγορικά γραφεία).


Σημ: την αναφερόμενη περίοδο των "απαγορεύσεων" η εταιρεία με το ψηλό καπέλο, ανήκε στην τράπεζα Πειραιώς καθόσον η εταιρεία έχοντας βροντήξει τα δάνεια της, οι ενεχυρασμένες μετοχές της πέρασαν στην τράπεζα ... (που τα πλήρωσε κι αυτά η Ελληνική Κοινωνία ...).

Προς την Ελληνική Κοινωνία : Μη κουράζεστε, μη προσκυνάτε, μη παραδίνεστε. Πόλεμος είναι και συνεχώς κερδίζονται μάχες. Μέχρι της τελικής Νίκης ! 
Δίκαιοι Δικαστές υπάρχουν  !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου