Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Σενάριο ταινίας που πραγματεύεται την επίλυση του μεταναστευτικού

Η βάρκα με τους "μετανάστες" (σ.σ. που δεν είχαν κανένα έγγραφο μαζί τους) από το Αφγανιστάν, το Μαρόκο, την Ταϊλάνδη και άλλες λιγότερο γνωστές χώρες στον πλανήτη με τις οποίες η φτωχή Ελλάδα ΔΕΝ συνορεύει, έφυγε από το Τσεσμέ της Τουρκίας για να περάσει απέναντι. Στη Χιό. 

Στη φουσκωτή βάρκα επέβαιναν ο δουλέμπορος που πήρε 2.000 $ από τον κάθε κακομοίρη που του έταξαν ζωή χαρισάμενη στην Ευρώπη και 30-50 ανθρωπάκια που, αφού βρήκαν (σ.σ. από που άραγε ;) τα 2 χιλιάρικα που ζήτησε ο δουλέμπορος και αφού ταξίδεψε 5-10 χιλ χλμ, μπήκε στη βάρκα για να περάσει στην πύλη της Ευρώπης. Στην Ελλάδα (με τις άπειρες δουλεμπορικές και επιδοτούμενες ΜΚΟ). 

Η βάρκα κάνοντας το ταξίδι των 9 ναυτικών μιλίων (ανάμεσα σε Τσεσμέ και Χίο) έφτασε στον Καρφά της Χίου. Μόλις έφτασαν σε Ελληνικό έδαφος, έπεσαν επάνω σε ενέδρα δυνάμεων ασφαλείας. Ο δουλέμπορος προσπάθησε να αναμειχθεί με τους "μετανάστες" που κάλλιστα και με βάση το Διεθνές δίκαιο, μπορούν να θεωρηθούν ΚΑΙ ως εισβολείς, ανεπιθύμητοι κλπ αφού το εμπόλεμο με τη Γερμανία δεν έχει αρθεί ποτέ.

Ο προϊστάμενος των Ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας φώναξε σε 1-2 ξένες γλώσσες προς τους ... νεοφερμένους : ποιος σας έφερε ; ποιος οδηγούσε το σκάφος ; 
Δε μίλησε κανείς. Επανέλαβε την ερώτηση συμπληρώνοντας : συλλαμβάνεστε όλοι και αύριο απέλαση όλοι σας. Αν όμως μας δείξτε τον δουλέμπορο, θα εξετάσουμε το όποιο πιθανό αίτημά σας για παροχή ασύλου. 

Σούσουρο ανάμεσα σ' όλους και 5 λεπτά μετά, 10 χέρια έδειξαν έναν που είχε καταχωνιαστεί ανάμεσα τους. Αυτός είναι ο δουλέμπορος

3 άντρες συνέλαβαν το τέρας, τον δουλέμπορο, 3  άλλοι συνέλεξαν τα κινητά των "μεταναστών", τα έβαλαν σε μια πάνινη σακούλα και τα πέταξαν στη θάλασσα, ενώ οι υπόλοιποι των σωμάτων
εσωτερικής / εξωτερικής ασφάλειας συνέλαβαν τους "μετανάστες" για να τους οδηγήσουν στα κρατητήρια κι απ΄ εκεί στα Δικαστήρια. 

2 λεπτά μετά, μπαίνοντας στο λεωφορείο οι "μετανάστες" άκουσαν ένα ξερό ήχο. Ένα και μοναδικό. Κάτι σαν από σκάσιμο ελαστικού αυτοκινήτου. Κάτι σαν κρότο. Τίποτα άλλο.

3-4 μήνες μετά έχει γίνει γνωστό διεθνώς πως ΚΑΝΕΝΑΣ απ όσους έπαιξαν με ψυχές και με την εξωτερική ή και την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας δεν επέστρεψε σπίτι του. 
Χάθηκε. Εξαφανίστηκε. Ποτέ και πουθενά δεν τον ξανα-είδε ο ήλιος. Χάθηκαν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ στη λήθη των κτηνωδιών του. Για πάντα. 

Οι φήμες δε παγκοσμίως έλεγαν : όσοι δουλέμποροι πάνε να μεταφέρουν ψυχές στην Ελλάδα, εκτελέστηκαν.

Έκτοτε, ουδείς έτερος από τη συνομοταξία αυτών των κτηνών (των δουλεμπόρων) σκέφτηκε να το ξανα-παίξει δουλέμπορος. Όσα κι αν του πρόσφεραν οι διάφορες ... ΜΚΟ ... Έκτοτε τα πέρα δώθε με τις βάρκες κόπηκαν. Οριστικά !

Επίλογος : ο βαθμοφόρος που προκάλεσε τον ήχο, έβγαλε τη στολή του, χαμογέλασε στη γυναίκα του, ξάπλωσε στον καναπέ του παίζοντας με τα παιδιά του, διαβάζοντας ένα έγγραφο που είχε στο χέρι του και ξεκινούσε με κάτι που έλεγε : Εις το όνομα του Ελληνικού Λαού. Άδεια να εκτελείς και ετοιμάστηκε για την επόμενη δράση, έχοντας ελαφριά την καρδιά και ήσυχη τη συνείδησή του.


disclaimer : το ανωτέρω σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για έκνομη ενέργεια, παρά μόνο τμήμα σεναρίου, Script. Πιθανότατα δε να αποτελέσει το spoiler της ταινίας.
Τώρα, αν κάπου, κάπως, κάποτε συμβούν κάποια εκ των περιγραφομένων θα ισχύει το γνωστό "ο κινηματογράφος περιγράφει καταστάσεις που κάπου, κάποτε συνέβαιναν ή/και θα συμβούν σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Επιστάτης


Οι διαδηλωτές δεν είναι "εθνίκια" "φασίστες" και ότι άλλο τους προσάπτουν τα κτήνη των ΜΚΟ, του Σόρος και της ... βουλής. Είναι εξουθενωμένοι Έλληνες Πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου