Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

INTRUM. Συνομιλώντας με (ακόμη) ένα κοράκι των τραπεζών. ΗΧΗΤΙΚΟ !

Εις το όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος και του Κοινού Καλού, μιας και η "φιλοσοφία" του "ότι και από όπου αρπάξουμε" δεν μας φοβίζει ! ούτε μας κάμπτει !
 
Ιστορικό
Προ ετών επιχειρηματική δραστηριότητα συμπολίτη μας, πήρε την πορεία που πήραν όλες σχεδόν οι δραστηριότητες των Ελλήνων. Διαλύθηκε οικονομικά και έτσι η ... τράπεζα Πειραιώς προχώρησε στον πλειστηριασμό ακινήτου του ιδιοκτήτη. Το ακίνητο ενώ ήταν εμπορικής αξίας πολλαπλάσιας της οφειλής, η τράπεζα το έβγαλε σε τιμή στο σφυρί σε τιμή όσο ήταν η "απαίτησή" της ... 

Χρόνια μετά, πολλά χρόνια μετά τον πλειστηριασμό, το κοράκι - fund INTRUM, δια μέσω της εισπρακτικής του INTRUM HELLAS που εν αρχή διαχειρίζεται (;;;) υποθέσεις "κόκκινων δανείων" της ... τράπεζας Πειραιώς, κάλεσε την εγγυήτρια του δανείου και την τρομοκράτησε λέγοντάς της πως θα προχωρήσει και σε νέους πλειστηριασμούς αν δεν εξοφληθεί η απαίτηση του fund. Απαίτηση που όπως κάθε γνήσιος πλιατσικολόγος, ο υπάλληλος του fund δεν
γνώριζε ούτε καν σε τι ποσό ανέρχεται ...






Βεβαίως, ίσως να μη γνώριζε αν η εταιρεία του (INTRUM) κατέγραφε την τηλεφωνική του κλήση και γι αυτό δεν το ανέφερε στην εγγυήτρια του δανείου που κάλεσε ...

Αξίζει να παρατηρηθεί στο συνημμένο ηχητικό την "ρεύση" που παθαίνει ο υπάλληλος της εισπρακτικής στο 1λεπτό και 58 δευτ/πτα του ηχητικού την ώρα που λέγει : "χα, εδώ όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως η Intrum έχει αναλάβει τα δάνεια της τρ. Πειραιώς ..." (*)

Επίλογος
Έλληνες, ή αντιλαμβάνεστε ότι τα τραπεζικά ... ιδρύματα και τα κοράκια τους ΘΕΛΟΥΝ την εξαθλίωση μας για να μη μιλήσει κανείς μας στο επαπειλούμενο ξεπούλημα και του Αιγαίου ΜΑΣ ή η Πατρίδα που θα παραδόσουμε στις επόμενες γενεές θα ειναι μικρότερη σε ανάστημα και σε Επικράτεια από εκείνη που παραλάβαμε !

Τέλος, ή αντιλαμβάνεστε πως δεν υπάρχουν "δεξιά" και "αριστερά" ... κόμματα (παρά μόνο η Ανώνυμος Εταιρεία των 300 βουλευτών με την επωνυμία : Μνημόνια και ξεπούλημα Α.Ε. των πάντων [Επικράτειας και περιουσίας των Ελλήνων]) ή μας μας παίρνει και μας σηκώνει ...  στηρίζοντας ... κόμματα και κορδέλες ...

Στο δια ταύτα :
  • Ήδη υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις Δικαστηρίων που κηρύσσουν παράνομες τις χρεώσεις του Ν.128/75 στους Πιστούχους των τραπεζών. 
  • Ήδη υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις που κηρύσσουν ανίσχυρες τις Λεόντειες συμβάσεις των τραπεζών. 
  • Ήδη υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις που κηρύσσουν παράνομες τις μεταβιβάσεις προσωπικών δεδομένων των Πολιτών σε funds και εισπρακτικές.
  • Ήδη υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις που δικαιώνουν τους Πολίτες έναντι των αναφερομένων ... οφειλών από τις ... τράπεζες.
Μη γονατίζετε και μη τους φοβάστε !


Συνεχίζεται !


Σημειώσεις : για ανάλογες ... τακτικές και συζητήσεις μαζί με εισπρακτικές, στο επίπεδο που τους αρμόζει, ακούστε και δείτε και τα κάτωθι :





Γιώργος Θ. Κανελλάκης 


* Χρήστο Π. της Intrum, και κάθε "Χρήστο Π. κάθε κορακιού", εμείς, δε ξέραμε ούτε την Intrum ούτε τι έχει ... αναλάβει. Μη μας κάνετε "ντα".
 

Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου