Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Φιλαράκο, είναι κι άλλοι στην ίδια μοίρα με εσένα. 4 αλληλογραφίες με αγαπημένους φίλους


1) "Νόμιζες πως μόνο εσύ έφαγες Γιώργη 13 μεταθέσεις και μετακινήσεις από τα λαμόγια της τράπεζας Αττικής  που εξαφάνισαν 1,6 δις μέσα σε 8-10 χρόνια ; εκ των οποίων τα περισσότερα χρήματα ήταν από Δημόσια Ταμεία και παραμένουν ατιμώρητα ;

Σχόλιο ΓΘΚ : δεν είμαστε λίγοι Χρήστο μου ...

2) "το χρηματιστήριο πέφτει λόγω του κορωναϊού. Όχι διότι όλες οι εταιρείες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι ξεβράκωτες στα αγγούρια (από χρήμα). Επίσης, οι τράπεζες μας είναι πανίσχυρες". 
Σχόλιο ΓΘΚ : Ναι Τάσο μου. Ταυτόχρονα, πέφτει και διότι έπεσε η τιμή της φέτας στο Αλγέρι. Και μη το ξεχάσω, όντως οι τράπεζες ... μας, είναι πανίσχυρες.
Εν τω μεταξύ, άλλα 20 σεντσάκια
να χάσει και θα μείνει με τα "3" ...(η Attic-ούλα)


3) "ρε γελοίο υποκείμενο, φάγαμε ψωμί άθλιε από την Ε.Ε.  Και αν υπήρξαν μερικές αυτοκτονίες και κάποιες μεταναστεύσεις ανεγκέφαλων, καλύτερα για να ξεβρομίσει η χώρα από εσάς".
Σχόλιο ΓΘΚ : Τζιμάκο, τελειώνει η περίοδος της κοινωνικής ανακωχής. Περίμενε και τα καλύτερα έρχονται. Σημ : τη βρώμα εμείς οι παλαιολιθικοί τη γράφουμε με "ω" κι όχι με "ο".

4) "Rock για σκληρά νεύρα. δεν τους έφταναν οι δηλώσεις Γιούνκερ, δεν τους έφταναν οι παλιανθρωπιές στους Ακρίτες, τώρα θα τα έχουν και σε ηχογράφηση. Για να δούμε, θα ξυπνήσουν ή θα φάνε το παραμυθάκι με τον κορωναιό και την Γκρέτα ;"
Σχόλιο ΓΘΚ : ... αγάπη μόνο Νικ. Αγάπη και whole lotta a love σε μεγάλη ένταση



- η αρχική φωτογραφία που κολλάει ρε φίλε ;
- μπήκε από λάθος ... Ο δαίμονας του τυπογραφείου ξαναχτύπησε (όπως ο άρρωστος στο 1:09 του κατωτέρω video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου