Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Εύγε Έλληνα. Μπράβο !

"Κατόπιν των επάλληλων διακοπών στις ομιλίες της Ελληνικής αντιπροσωπείας από τον προεδρεύοντα του ΝΑΤΟ, αποχώρησε η διακομματική ελληνική αντιπροσωπεία, αφήνοντας το Τούρκο πρέσβη να ... ζωγραφίζει υπέρ της χώρας του, κατά το δοκούν, με τις ευλογίες των ... συμμάχων μας" (βλέπε σχετικά εδώ).


Ταυτόχρονα, "με καταδρομείς φορτώνει ο Ερντογάν τα σύνορα Τουρκίας - Ελλάδος στον ΕΒΡΟ, τραβώντας Τουρκικές δυνάμεις από την Συρία" (βλέπε σχετικά εδώ).

  • Εύγε άθλιε χειροκροτητή των κομμάτων που ψήφισες.
  • Εύγε και σε σένα που στέκεσαι παρακαλώντας για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης καθώς και σε σένα που βλέπεις mega, ant1, star, ακούς real και παραπολιτικά, νιώθοντας έξαψη από όταν βλέπεις και ακούς "έγκριτους" δημοσιογράφους να σε δουλεύουν και να σε αποπροσανατολίζουν με τις ... ειδήσεις τους.
  • Εύγε σε σένα που λες "ας πάνε τα σύνορα στην Λάρισα".
  • Εύγε σε σένα που καμαρώνεις με τη παροιμία "του δειλού η μάνα δεν έκλαψε ποτέ".
ΕΛΙΑΜΕΠ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο μαγαζί
  • Εύγε και σε σένα που κάθεσαι και χειροκροτείς την "ομόνοια" και τη σύζευξη της Ντόρας Μπακογιάννη-Μητσοτάκη με τον προδότη ΓΑΠ, τον τιποτένιο Κατρούγκαλο και το βρωμερό ΕΛΙΑΜΕΠ.
  • Εύγε σε σένα που σου πήραν το σπίτι, ΑΛΛΑ δεν βγήκες στους δρόμους για το υπερασπιστείς, αφήνοντας άλλους να τρέχουν για σένα στη ΓΑΔΑ και στα Δικαστήρια. 
  • Εύγε σε σένα που ζεις με την ετήσια ελεημοσύνη του 100άρικου, έχοντας το χέρι σου τεταμένο, όχι ως άλλος επαίτης αλλά ως άλλος ετοιμοθάνατος ζήτουλας, την ίδια ώρα που χειροκροτείς όσους σου πούλησαν τα πάντα.
  • Εύγε σε σένα που προτάσσεις το φρικτό "αφού κόπηκε στην αλεπού η ουρά της, προσπάθησε να πείσει και τις υπόλοιπες να πως έτσι είναι η μόδα (βλ. ελληναράς που λέει : ε, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ελληνική κοινωνία). Και τα λες την ίδια ώρα που η Ελληνική Κοινωνία, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ! Παλεύει και περιμένει "κάτι" ! Που, θα έλθει ! Αρκεί να μην είναι πολύ αργά ...

Κατά τ' άλλα ; 
... ΖΗΤΩ οι δειλοί, οι προδότες, οι πουλημένοι, οι εκβιαζόμενοι, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, τα ελληνικά κόμματα, οι προστατευόμενοι μάρτυρες, το 20πύρηνο τηλέφωνο σου και η επίπεδη τηλεόρασή σου  ... 
Και για να μη σου πέσει βαρύ το βαρυγκώμημα, πάρε ως αρχική φωτογραφία του παρόντος και κάτι από την Ινδονησία, για να κάνεις "γούστα" το βράδυ, μόνος σου, κάτω από τις κουβέρτες ...

Φτου σας ρε που δεν καταλάβατε ακόμη ότι, επί 10 χρόνια μας εξαθλίωσαν με τα Μνημόνια τους, για να μας πάρουν Μακεδονία, Αιγαίο και Θράκη !

Γιώργος Θ. Κανελλάκης που μεταφέρω και συμπληρώνω κείμενο από τον αδελφό μου που υπογράφει κατά καιρούς ως Μνήμων.
Στην κάτωθι φωτογραφία, ΤΟ (ακόμη) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ !

Καστελόριζο
Ελληναρά, να θυμάσαι πως δεν είμαστε όλοι σαν εσένα και πως είσαι η μειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου