Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Οι ειδήσεις για όσους δε γουστάρουν τις "ειδήσεις - ατάκες του twitter"

Ζητώ εργασία ως δημοσιογράφος
Και τώρα, οι ειδήσεις της νύχτας (που τις ακούει η μέρα και γελά). Στα μικρόφωνα η master chef Τζούλια Αλεξανδράτου στο πλάι των αγιοποιημένων GNTP Πάνου Καμμένου και Νίκου Χατζηλουλούκα.

Το εξαίσιο διαφημιστικό σήμα του Ελλάδα "200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση" χαιρέτησαν οι Τούρκοι που είναι καταχαρούμενοι καθώς δεν θυμίζει στο παραμικρό κάτι από Ελλάδα και από Αγώνα κατά όσων λατρεύει το ΕΛΙΑΜΕΠ, ο Τατσόπουλος και γενικά ο κάθε ... εθνοπατέρας

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι Τούρκοι έστειλαν θερμές ευχές στην Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη για την πεφωτισμένη ηγεσία της στην ανωτέρω εκδήλωση - χαβαλέ, που λογικά θα είναι σαν εκείνη του "Αθήνα 2004" (που ακόμη ΔΕΝ έχει συντάξει ισολογισμό για να μάθουμε πόσα πλήρωσε ο "γνωστός μαλάκας. Ο Έλληνας φορολογούμενος ...)

Μετά την συνέντευξη του Γιούνκερ στον κανάλι του Σκαι, αν υπήρχαν αληθινά Ελληνικά

κόμματα, θα έπρεπε να έχουν στείλει στο Διεθνές Δικαστήριο ή σε κάποιο άλλο στην Νυρεμβέργη τον Σόιμπλε, τους τοκογλύφους και τους εν γένει "δανειστές". 
Δεν έγινε τίποτα όμως μιας και ήταν απλώς Τρίτη ...

Η Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπερψηφίσει το ... νόμο Κατρούγκαλου - Βρούτη. Πάμε στοίχημα πως θα τον υπερψηφίσει ο δεκανίκις εξαπτέρυγο "τελοπόν" Βελόπουλος ;

Για τα δύο ανωτέρω, το αγωνιστικό κόμμα του ΚΚΕ δήλωσε : θα κάνουμε το 2733 μΧ νέα Διεθνή και θα αποφασίσουμε για τις κινήσεις μας απέναντι στην νομενκλατούρα της ιντελιγκέντσιας ...

Συνελήφθη στα ΚΤΕΛ ο δραπέτης που την έκανε το μεσημέρι από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο άλλος που το έσκασε από το Α/Τ Κυψέλης, αναζητείται ακόμη.

Συνελήφθη πρόεδρος της ΠΑΕ για στημένα παιχνίδια. Στην Κύπρο κορόιδα (που σκεφτήκατε πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε στην Ελλάδα).

Η γυφτοσκοπιανή υπουργός εργασίας που σήκωσε ταμπέλα με το όνομα "δημοκρατία της Μακεδονίας" αρνείται να την κατεβάσει. Παρακαλείται η Ελληνική ... κυβέρνηση της ΝΔ να της συμπαρασταθεί (όπως κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ) για να μην έχει πρόβλημα ο κοπελίτσα.
Έτσι κι αλλιώς, τα είπαμε. "Έμαθαν ότι γαμιόμαστε, πλάκωσαν και οι Γύφτοι"...

Σύμφωνα με τον πεφωτισμένο Άδωνι Γεωργιάδη (αυτόν που έχει κατεβάσει τα άπειρα μπινελίκια για τον Μητσοτάκη) : "Από τους περίπου 65 χιλιάδες δανειολήπτες που ξεκίνησαν τη διαδικασία ετοιμασίας αίτησης στην πλατφόρμα για την προστασίας της πρώτης κατοικίας, οι 25 χιλιάδες δεν δέχθηκαν να δώσουν συναίνεση στην άρση του τραπεζικού απορρήτου".
Άδωνι πες τα αφεντικά σου στις τράπεζες, να μη πάρουν μόνο τα σπίτια του κόσμου αλλά να πουλήσουν και τους δανειολήπτες και τα παιδιά τους ως σκλάβους στα παζάρια της Αραπιάς.

Ο καιρός : δεν πάει στην ευχή ο καιρός και τα καιρικά ονόματα ; Χειμώνας αυτός, δεν είναι. Τραβεστί, μπορεί. Χειμώνας, όχι.

Τους παρουσιαστές και τον υποφαινόμενο αρχισυντάκτη έντυσαν με σεντόνια η Ανώνυμη Εταιρεία καταστημάτων μόδας "συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να ξεπουληθεί και το Αιγαίο "
Μπιτιλιτιτιιιι Αιγαίο ... σεντόνια στο Αιγαίο 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου