Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Το δάνειο εξοφλήθηκε στην τράπεζα. Κι όμως διατάσσεται πλειστηριασμός

Banksters non stop

Προ μηνών ο πιστούχος δανειολήπτης ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ, αποπλήρωσε την οφειλή του, και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ζήτησε και πήρε επιστολή περί εξόφλησης του δανείου του.

Προγενέστερα της εξόφλησης του δανείου, η τράπεζα -με το πάγιο τρόπο "χρησιμοποίησης" της Δικαιοσύνης και δυνάμει τον "νόμων" που ψήφισε η "Βο(υ)λή"- ζήτησε τον πλειστηριασμό περιουσιακών στοιχείων του πιστούχου.

Τι ακολούθησε μετά  από πολλούς μήνες ; η έκδοση - δημοσίευση της απόφασης του Δικαστηρίου, που διατάσσει τον πλειστηριασμό περιουσίας του δανειολήπτη για την εξόφληση του δανείου (που είχε προ μηνών εξοφλήσει ...)

Στο σημείο αυτό γεννώνται οι εξής απορίες :

  1. η τράπεζα όταν εξοφλήθηκαν οι ... απαιτήσεις της, ενημέρωσε την δικαστική εξουσία περί ΜΗ ύπαρξης απαιτήσεων της ;
  2. ποιος θα πληρώσει τα δικαστικά έξοδα ;
  3. ποιος εγγυάται πως ο δανειολήπτης που ταραγμένος παρέλαβε την απόφαση για τον πλειστηριασμό, δεν θα πάθει εγκεφαλικό / έμφραγμα για την οφειλή που ΗΔΗ εξόφλησε ;
  4. πόσα "κενά" υπάρχουν στο σύστημα που νομοθέτησαν οι ... εθνοπατέρες, "κενά" που μόνο ταραχή - οργή - και πληγές δημιουργούν στην Ελληνική Κοινωνία ;
  5. ως πότε η Ελληνική Κοινωνία θα ανέχεται την διατάραξη της Γαλήνης της από τους τραπεζίτες, που χρησιμοποιούν ακόμη και την Δικαιοσύνη ;
Συνεχίζεται



Αφορμής δοθείσης του παρόντος θυμίζουμε πως, ΑΝ κάποιος συμπολίτης εξοφλήσει την οφειλή που του λένε πως έχει προς κάποιο fund, θα πρέπει να ζητά επιστολή περί μη ύπαρξης έτερων "οφειλών" που να δυνητικά να προκύπτουν από την δανειακή του σύμβαση (και τις πρόσθετης αυτής πράξεων)
  • και από το fund
  • και από την τράπεζα που εξέδωσε το αρχικό δάνειο !
Και να μη τα ξεχνάτε ότι οι τράπεζες στο ελλάντα, μέσα σε 10 χρόνια, ανακεφαλαιοποιήθηκαν με πλέον των 250 δισ. € από κεφάλαια της Ελληνικής Κοινωνίας.

Κεφάλαια που κυριολεκτικά μάτωσαν τον Έλληνα και έστυψαν τον Ελληνική αγορά.

1 σχόλιο: