Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Καμμένε σας είχε κόψει το δάνειο η Attica bank ; Το παλιότερο το ξέχασες ;

Ανέκαθεν πρέσβευα και διακήρυττα ένα μου δόγμα : "κρατήστε στοιχεία, για να χρησιμοποιηθούν από την Δικαιοσύνη κατά των ΣΑΘΡΩΝ, όταν θα έλθει Δημοκρατία στην Πατρίδα ! ΠΟΤΕ μη τα κρατήστε ΣΤΟΙΧΕΙΑ για εκβιασμούς" !! 

Έτσι, πράττοντας στη ζωή μου είχα δώσει ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τα της Attica bank ΚΑΙ στους ΑΝ.ΕΛ. το 2012, δηλαδή όταν ο Καμμένος φορώντας το μπλουζάκι που έγραφε : "Greece is not for sale", μας τάιζε σανό.

Καμμένε, σε άκουσα σήμερα στη ... Βουλή να λες πως είχατε ζητήσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝ.ΕΛ.) από την Attica bank δάνειο, εκ ποσού 30.000 € για να τυπώστε τα ψηφοδέλτιά σας και πως σας απορρίφθηκε το αίτημα.  

Γιατί δεν ανάφερες πως είχατε ζητήσει δάνειο ΚΑΙ το 2012 (από την Attica bank), ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ; Δηλαδή, ζητήσατε δάνειο - Κεφάλαιο Κίνησης, λίγες μέρες μετά που έδωσα ένα dvd με ΣΤΟΙΧΕΙΑ σε υποψήφιο βουλευτή σας ; Δάνειο 800.000 € όπως γράφηκε και στον Τύπο (βλέπε εδώ http://www.capital.gr/story/1660857) ενώ ήταν !1,2
εκ/ρια, σύμφωνα με μεταγενέστερο σας δελτίο τύπου.


Δάνειο το οποίο ... αρνηθήκατε (4-5 μέρες μετά το ανωτέρω δημοσίευμα του Capital) και αφού έστειλα σε ενδιάμεσους συναγωνιστές (όπως τους νόμιζα) το εις την φωτογραφία mail  ;;;

Υ.γ. Για το ποιους είχα δει μαζί σου την ημέρα της εκδίκασή σου με τους Παπανδρέου (μιας και ήμουν εκεί), σε ποιον υποψήφιο σου έδωσα το dvd (στην γραμματέα του), σε ποια ΑΛΛΑ κόμματα είχα δώσει αντίγραφο και κυρίως, ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ Dvd που του έδωσα και είχα δώσει σε ΣΔΟΕ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ, επιστρέφοντας θα σου πω !
Όπως και εσένα Συμπολίτη, θα σου πω τι ορίζουμε ως "παρακράτος" ! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου