Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Πάρη, το ΤΣΜΕΔΕ σου δίνει καλή ιατροφαρμακευτική κάλυψη ;

Δε φταίνε οι λίγοι για όσα κάνουν. Φταίνε οι πολλοί που τα ανέχονται !


Πάρη (*) Αδελφέ μου, δε βαριέσαι ; Δε πειράζει που δεν έχεις μια για να πληρώσεις τις εισφορές σου στο ΤΣΜΕΔΕ. Δε πειράζει που δεν έχεις μια να πληρώσεις το ΙΚΑ. Την Εφορία. Το στεγαστικό σου δάνειο. Δε πειράζει Αδελφέ μου. Έτσι κι αλλιώς, τι έγινε που σπούδασες μηχανικός ; Που εργάστηκες επί 35-40 χρόνια ; Που πλήρωνες ανελλιπώς τις υποχρεώσεις σου ;

Δε πειράζει Πάρη μου. Τώρα, αν το ένα σου παλικάρι, ο μεγάλος και αριστεύσας γιός, όταν μπήκε στο Πολυτεχνείο στους Μηχανικούς, δουλεύει νυχθημερόν για ένα κομμάτι ψωμί, δεν έχει σημασία. Αν το άλλο σου παλικάρι, μηχανικός επίσης, ξενιτεύτηκε στα ξένα για να ζήσει με 3 και 60, πάλι δεν έχει σημασία. Αν το τρίτο σου παιδί, εργάζεται, παρά που σπούδασε και τέλειωσε ως μηχανικός, όπου μπορέσει για τα προς το ζειν, τι έγινε ;;;;;

Δε πειράζει. Το ΤΣΜΕΔΕ να είναι καλά αδελφέ μου, Για την ακρίβεια, οι διαχρονικές ηγεσίες του. Κουμπλής, Γαμβρίλης,
Σπίρτζης. Μια χαρά σου λέω.

Μα, ρε παιδί μου, να προτείνει το  ΤΣΜΕΔΕ (με νυν πρόεδρο τον Κώστα Μακέδο), για πρόεδρο και για διευθύνοντα σύμβουλο, αντιστοίχως, τους :
  1.  ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο Ο.Ε.Ε.Κ. που ήταν και μέλος του Δ.Σ. της (πασοκο)τράπεζας PROTON bank, αλλά και ιδρυτής της S&K χρηματιστηριακής που κατάφερε το 1,1 δις δραχμές που είχε ως κεφάλαιο (άμα τη δημιουργία της το 2010) να το ... μετατρέψει σε 200 εκ/ρια δραχμές μέσα σε ένα χρόνο !!!! ΄και τον 
  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, που δεν πέρασες από ειδικό Δικαστήριο λόγω της ασυλίας που του έδωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου θέτοντάς τον σε εκλόγιμη θέση στο Ευρωκοινοβούλιο https://el.wikipedia.org/wiki/Σκάνδαλο_Κοσκωτά, που κάλυψε με -τότε- αποφάσεις του, τον Κοσκωτά (και κατ΄ επέκταση τον Παπανδρέου), που ήταν και ένα από τα μέλη (αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής) του μισητού IMF - ΔΝΤ, που τον "πήγαινε" ο Βαρουφάκης, που τον "πάει" η η φυλλάδα των 1000 φύλλων ΑΥΓΗ, που τον πάει ο Σύριζα, 

αυτό πάει πολύ. Καθώς, είτε δεν ξέρουν είτε ...
Αλλά και εσύ ΜΗΧΑΝΙΚΕ του ΤΣΜΕΔΕ ;;;; Τώρα, τι να σου πω !!!! Αντί να βρεις 15 ανθρώπους ΚΑΘΑΡΟΥΣ, χωρίς παρελθόν και να τους βάλεις σε μια επιχείρηση που υπάρχει από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ μιας και ΤΣΜΕΔΕ + ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ + ΕΥΔΑΠ έχουν ποσοστό μεγαλύτερο από 60%, κοιτάζεις στο Σημιτικό - Παπανδρεϊκό βρώμικο παρελθόν.

Εντάξει ο Σύριζα δε θα βρει ούτε τον ψήφο της γυναίκας του. Εσύ όμως ΜΗΧΑΝΙΚΕ - ΤΣΜΕΔΕ, πως θα απολογηθείς ; Σύντομα !!!

Πάρε τώρα κάτι να έχεις για τον Ρουμελιώτη, για να μη ξεχνάμε εύκολα Μηχανικέ, και επιστρέφω με άλλα παλικαράκια της βρωμερής εκείνης περιόδου που τους έχεις νεκραναστήσει από το πουθενά !!!

Υ.γ. Νάσο, Μπεμπέτο, κάποια στιγμή θα ασχοληθούμε και με το τι απέγιναν τα ποσοστά (~42% της Attica bank) που είχαν το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και το Τ.Τ. προ της έναρξης της διάλυσης του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Προ 5ετίας δηλαδή.

Το υλικό των ανωτέρω, από τον kabalero που βλέπει και ακούει παντού τα πάντα. Που θυμήθηκε πως η ... φυλλάδα ΑΥΓΗ, που πήρε 1.000.000 euro για διαφήμιση (σ.σ. Γ.Θ.Κ. από που και πως άραγε ;;; ), και της οφείλει (όπως η ίδια λέει) το Ελληνικό Δημόσιο 1.400.000 euro (σ.σ. Γ.Θ.Κ. πως άραγε ;;; ) και που οφείλει 900.000 euro σε δάνεια (σ.σ. Γ.Θ.Κ. πως το πήρε άραγε ;;;; ) ,  έχει τιράζ, πουλάει, 1000 φύλλα ημερησίως !!! Δηλαδή, τύφλα να έχει η "Ακρόπολις" του Μαυρίκου !!!

Τα οικονομικά μεγέθη, της ΑΥΓΗΣ σύμφωνα με όσα είπε ο Δ.Σ. της, Δημήτρης Στούμπος στην Βουλή.

* Πάρη, Αδελφέ μου καλά το είπες (ειρωνικά) : "να ζήσουν αυτοί και ας πεθάνουμε εμείς".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου