Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ουκ αισχύνει, ω Αισχίνη (ω Μηχανικέ), ή της πόλεως αισχύνη, καταισχύνεις αισχύνης ;

upd. Το ΤΣΜΕΔΕ είναι υποχρεωμένο από το νόμο να καταρτίζει ετήσιους ισολογισμούς / απολογισμούς, χωρίς να το έχει πράξει από το 2008, υποστηρίζουν οι μηχανικοί. Ζητούν δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων. Μιλούν για πιθανές ποινικές προεκτάσεις.


Με αφορμή και την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής, ορισμένοι υποστηρίζουν πως το ταμείο διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο και απαιτεί από τους ασφαλισμένους του να είναι συνεπείς στις καταβολές των εισφορών, χωρίς οι διοικήσεις να δίνουν λογαριασμό.

Όμως, «από την 1/10/2008 και μετά δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι οικονομικές καταστάσεις/απολογισμοί του ταμείου, δημιουργώντας ένα θολό τοπίο και πολλά
ερωτηματικά για τη διαχείριση των αποθεματικών και των ασφαλιστικών εισφορών μας». Η συνέχεια και αναλυτικότερα από την Πηγή : euro2day

Σ.σ. Γ.Θ.Κ. Μηχανικέ στο ξαναλέω. Από κτίρια ξέρεις. Αλλά, από οικονομικά ... Καλατράβα (*) ... 
(* ο τυπάκος που σου πήρε τις δουλειές, λες και δεν υπήρχαν τιτάνιοι Έλληνες Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες κ.λπ., διαθνούς κύρους και εγνωσμένης αξίας, για να κάνουν τις ηλιθιότητες που κόστισαν ένα σκασμό χρήμα στο (άθλιο) Ελληνικό Δημόσιο).

Κοίτα όμως το κατωτέρω με κάτι συσχετισμούς που κάνει το μυαλό ρε παιδί μου και δες πως τα φέρνει η ... τύχη με κάτι "χιαστί" προεδριλίκια και αντιπροεδριλίκια".


 
Και πάρε και ένα "κλείσιμο". Σημερινό. Στα 5 cents !!! ΕΝΩ ΕΣΥ αγόρασες στα 30 cents, προ ολίγων μηνών ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου