Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μερικοί εξ όσων μου κατέθεσαν μηνύσεις και αγωγές από την Attica bank

Κοίτα ρε παιδί μου ποιοι μου έκαναν μηνύσεις και αγωγές καθώς -σύμφωνα με το κατηγορητήριο ΤΟΥΣ- "συκοφαντώ" στην Attica bank.
  1. Γαμβρίλης Γιάννης : (πρόεδρος Attica bank, αντιπρόεδρος ΕΤΑΑ, στενός φίλος και συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου και των Δραγασάκη & Σπίρτζη) άμεσα εμπλεκόμενος στις δανειοδοτήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με ... κάλυμμα, πλαστές εκχωρήσεις, όπως και σε ΜΜΕ και σε Καλογρίτσα.(*) Επίσης και επί της διοίκησης του η τράπεζα είχε στο "παλ μαρέ της" εκβιαστές ως υψηλόβαθμα στελέχη (Μουσσάς, Μαυρίκος and company)
  2. Ζαφειρόπουλος Αργύρης : (αντιπρόεδρος της Attica bank, πρόεδρος του ΕΤΑΑ, στενός φίλος και συνεργάτης του Γαμβρίλη, με σχέσεις με την google κλπ) (*)
  3. Δελής Ευάγγελος : (γενικός διευθυντής της Attica bank, που τον έπιασαν με πλαστό πτυχίο). 
  4. Αντωνόπουλος Αλέξανδρος : διευθύνων σύμβουλος της Attica bank, άμεσα εμπλεκόμενος στις παράνομες δανειοδοτήσεις των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,  με ... κάλυμμα, πλαστές εκχωρήσεις, σε ΜΜΕ και σε Καλογρίτσα.Επίσης, άμεσα εμπλεκόμενος στις προσλήψεις των ανωτέρω αναφερομένων εκβιαστών (Μουσσάς κλπ)
  5. Δελή Ευθυμία (Έφη) : αδελφή του ανωτέρω Δελή
  6. Σταθόπουλος Θανάσης : το παλικάρι που ήλθε από την ΕΤΕ στην Attica bank, και μετά, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ανέλαβε το τμήμα του Margin και κατοπινά, άμεσα, εξελέγη πρόεδρος Εργαζομένων της τράπεζας, στενός φίλος των Χρήστου Παπουτσή και της Δαμανάκη (μας τους έφερνε σε χορούς, συνεστιάσεις και στα κτίρια της τράπεζας, κάθε παραμονές εκλογών) και παρακαθήμενος των Σημίτη, Τσοχατζόπουλου και των λοιπών ΠΑΣΟΚοειδών του παρελθόντος
  7. Γουβαλάς Κωνσταντίνος : Αρχιτέκτονας Μηχανικός και ο τότε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βαγγέλη Βενιζέλου
Κερασάκι στην τούρτα ; Γιώργος Χορταρέας. Εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στο Δ.Σ. της Attica Bank, λόγω εκείνων των 100.000.000 € που πήρε η περί ου με τον
Νόμο (;;;) Αλογοσκούφη. Έλα βρε Γιώργη μου. Επιμένεις φίλε μου πως καλώς υπέγραψες μηνύσεις και αγωγές σε βάρος μου ; Έλα, πες μου την αλήθεια και δε θα το μαρτυρήσω.  

(* είπαμε. Υπέροχες οι χιαστί σχέσεις των δύο τους)
Ποιον είχαν και έχουν ως δικηγόρο ; τον Μαντζουράαααανη, τον Γιάνναρο. Τον γίγαντα του ΠΑΣΟΚ. Τον γνωστό.
Ποιους έχουν ως μάρτυρες ; Τους Μαμαλούγκα και Δαυίδ. Γι αυτούς θα επανέλθω σε ειδικό κεφάλαιο.

... γιατί άραγε δε με ήθελαν και υπέγραψαν μηνύσεις και αγωγές για να με ξηλώσουν ; Γιατί ο τιτάνας Μαντζουράνης στις μηνύσεις και στις αγωγές του στρέφεται κατά εμού "και κατά παντός άλλου υπευθύνου" όπως αναφέρει το κειμενάκι του ;  Απλούστατο !!!!! Διότι, τόση ομοψυχία (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) είχε να δει η χώρα ... από την Κατοχή. Τότε που "κάποιοι" ήταν ... στρατευμένοι γύρω από τον Κατοχικό ... στρατό, έτσι ώστε να ισοπεδώσουν ότι ... δεν άρεσε και χάλαγε την ... πιάτσα (ΤΟΥΣ).

Επιστρέφω (αδέλφια μου αλήτες πουλιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου