Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Λύκο, εκβιασμοί στην δικηγόρο ;

Ήταν 2010 όταν η δικηγόρος είχε αναλάβει έναν φάκελο κατά ενός πολιτικά (και μη) παλιανθρώπου που, με περίσσιες πολιτικές (ΠΑΣΟΚικές -τραπεζικές) πλάτες θαρρούσε πως θα λύνει και θα δένει αιωνίως.

Η Κατερίνα χωρίς να έχει πολυετή εμπειρία αλλά έχοντας οξυδερκές και έντιμο μυαλό προχωρούσε τον φάκελο ως όφειλε. Έναντι του πελάτη αλλά και του Νόμου. 

Ώσπου, μια μέρα, μετά από λίγο καιρό η Κατερίνα λέει : "αφήνω τον φάκελο και την υπόθεση, δίνω εξετάσεις για Συμβολαιογράφος και δεν δύναμαι πλέον να σε
εκπροσωπώ. Πάρε το έγγραφο πως δεν ήλθε η άλλη πλευρά να συζητήσει και βρες άλλον δικηγόρο". Αυτά είπε έχοντας αμηχανία και ένταση στο πρόσωπό της και έφυγε.

Πέρασαν 2 2 1/2 έτη μέχρι μια μέρα να συναντηθούμε τυχαία στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Τι κάνεις ; (ρώτησα), πως πάει το Συμβολαιογραφικό λειτούργημα ; (συνέχισα έχοντας δίπλα μου την νέα δικηγόρο μου). "Ξέρεις ... πρέπει να σου πω την αλήθεια. Δεν έδωσα εξετάσεις για Συμβολαιογράφος. Τότε που ήταν να γίνει η συζήτηση, επικοινώνησε μαζί μου ο δικηγόρος της άλλης πλευράς και μου πε : αν δεν τον αφήσεις και δεν πεις πως ήλθαμε για την συζήτηση, θα μαζευτούμε 4-5-6 δικηγόροι από όλη την Χώρα και πούμε για σένα διάφορα. Θα περάσεις Πειθαρχικό και θα χάσεις την άδειά σου. Φοβήθηκα και έτσι σου παρέδωσα τον φάκελο".

Λαμόγια, "Λύκο", θα έχει και συνέχεια. Και "ακουστική" ! Και τότε παλιάνθρωποι θα δούμε τι, που, ποιοι και γιατί. Τομάρια !
Και αυτό επειδή, η διαφθορά δεν κυριαρχεί μόνο στο χώρο της Αστυνομίας (συνελήφθη αστυνομικός με 174 κιλά χασίς) και του ποδοσφαίρου (συνελήφθη πρώην ποδοσφαιριστής με 118 κιλά χασίς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου