Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Εργοδότη μου Μηχανικέ -που είμαι στα δικαστήρια με τα καρκινώματα-, διάβασε !

  1. Όσοι επένδυσαν 580 εκατ στην ΑΜΚ του 2015 (ΤΣΜΕΔΕ, ΕΥΔΑΠ, ΤΑΠΙΛΤΑΤ, Αερολιμένας Ελ. Βενιζέλος και ιδιώτες κυρίως κατασκευαστικές) καταγράφουν λογιστική ζημία -77%. 
  2.  Η Attica bank συνεχίζει να εμφανίζει το χειρότερο δείκτη NPEs μη εξυπηρετουμένων ανοιγμάτων στο ελληνικό banking 57,2% ή 2,28 δισεκ. σε σύνολο δανείων 3,98 δισεκ.
  3. Εδώ υπάρχει στέλεχος της Attica bank που είχε εμπλακεί σε απάτη σε κατάστημα και συνεχίζει να έχει διοικητικές αρμοδιότητες. Υπάρχει ένα καρκίνωμα στην Attica bank 4-5 διευθυντικών και άλλων στελεχών που πρέπει να αντιμετωπιστεί ΜΟΝΟ με θεραπεία σοκ, επιθετική χημειοθεραπεία ώστε να μην συνεχίζει να μολύνει την τράπεζα. (Αν χρειαστεί να γράψουμε και ονόματα…  θα γράψουμε και ονόματα)
  4. ΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΜΚ του 2013 ; Ποιοι συμμετείχαν στην ΑΜΚ του 2013, πόσα δάνεια δόθηκαν από την τράπεζα σε επιχειρηματίες και σε ποιους και αν τα δάνεια αυτά είναι εξυπηρετούμενα. 
  5. Μόνο όταν έρθουν στο φως οι ανομίες του παρελθόντος – αλλά στο φως όχι στο ημίφως – η Attica bank θα έχει εξυγιανθεί. 
Όσοι προσπαθήσουν να συγκαλύψουν την αλήθεια θα βρεθούν υπόλογοι στο μέλλον. Αν θέλετε η Attica bank και οι εργαζόμενοι της να αντιμετωπίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, κοιτάξτε στο παρελθόν και αντιμετωπίστε τα καρκινώματα. Αν δεν υπάρχει τέτοια διάθεση, ότι και να γίνει η Attica bank θα βρεθεί αργά ή γρήγορα σε αδιέξοδο.

Υποσημείωση 

Η Attica bank μπορεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό αν έδωσε και με ποιες προϋποθέσεις εγγυητική επιστολή στον επιχειρηματία Καλογρίτσα ο οποίος έλαβε τηλεοπτική άδεια; 

Η συνέχεια και όχι επιγραμματικά ολόκληρο το άρθρο, εδώ

Σημείωση Γιώργου Θ. Κανελλάκη : ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ και ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. "Κάτι" δεκάδων εκατομμυρίων !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου