Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Βουλευτής του κοινοβουλίου ; Ε τότε, υπάλληλος των Ελλήνων !!

Έλληνα, δε σου ζητώ πολλά. Για την ακρίβεια, δε σου ζητώ τίποτα παραπάνω από το να κάτσεις ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, να δεις, να σκεφτείς και μετά να αποφασίσεις.  Να δεις και να θυμηθείς με τα κατωτέρω ενσταντανέ, πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ έζησαν και ζουν από το κράτος. Δηλαδή από τους φόρους που πληρώνεις !!! 
 Σου προσποιούνται πως μαλώνουν, πως διαφωνούν, πως έχουν διαφορές και εσύ τους πιστεύεις ; Είναι υπάλληλοί μας και τίποτα παραπάνω. Υπάλληλοί μας που διέλυσαν και διαλύουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

Σε τελική ανάλυση, ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ τα σόγια, τα πανεπιστήμιά τους και τους τίτλους σπουδών τους που ως επιστέγασμα είχαν να σου κόβουν την σύνταξη και να σου λένε ειρωνικά : δε θα κοπούν συντάξεις, να σου μιλούν για ... νόμους Γιαννίτση, για ... εξωτερικό χρέος, για ανάκαμψη, για θυσίες κλπ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ από δικά σου χρήματα και
ζουν πλουσιοπάροχα την ώρα που ΕΣΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ;;;; 

Την ώρα που τα παιδιά σου πάνε στο εξωτερικό για να ζήσουν με ένα κομμάτι ψωμί !!! Που οι φίλοι και οι γνωστοί σου αυτοκτονούν ενόσω ΑΥΤΟΙ σου μιλούν για ... στατιστικές και σκάνδαλα που ΔΗΘΕΝ αποκάλυψε ο ένας του άλλου" λέγοντάς σου "θα ματώσουμε" αλλά θα φτάσουμε στην άκρη ... Του Τάφου της Πατρίδας και του δικού μας !!!











Αν νομίζεις πως τυχαία μίλησε ο Τουσκ προειδοποιώντας τους "ηγέτες" της ναζιστικής Ε.Ε. λέγοντας πως : συνθήματα όπως "καλύτερη Ευρώπη", "λιγότερη Ευρώπη", ή "περισσότερη Ευρώπη" θα καταλήξουν στο "ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ" !!!

Οι έξω το έχουν πάρει χαμπάρι πως το παραμύθι της ολιγαρχίας τελείωσε. Εμείς πότε θα το αντιληφθούμε ;;

Υ.γ. Μη γελιέσαι. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. Αν είχαν διαφορές θα είχε βγάλει ΚΑΠΟΙΟΣ εξ αυτών μια ... πολιτική εντολή : "μη πληρώνεις τον ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ". Το έκανε κάποιος ; ΟΧΙ !!! Μόνο κορώνες και τσιτάτα. ΞΥΠΝΑ !!!!!

Μίλα με τον γείτονα σου, με τον φίλο σου, συγκεντρωθείτε ανά γειτονιές, περιοχές, μιλήστε, απαιτείστε. Σηκώστε Ανάστημα που να πάρει η Ευχή !!! 

Upd. Είχαν διαφύγει οι κάτωθι ... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου