Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Συναγωνιστές, μακρυά από γκουπούσκουλα καθώς, το αποτέλεσμα θα είναι ένα. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ !

... εντάξει ρε παιδί μου, εγώ σύμφωνα με κάτι σκύβαλα, είμαι ακροδεξιός, ακροαριστερός κατά άλλα, εξτρεμιστής σύμφωνα με κάτι τρίτα άτομα διανοητικά ανάπηρα (και με ειδικές ικανότητες), αλλά και εσύ ρε παιδί μου, τι θες και καλείς όσους έχουν ονειρώξεις για δημιουργία νέων γκρουπούσκουλων ;

Έπαθες. Και ακόμη δεν έμαθες ; Σου το είπε ξεκάθαρα η κυρία ... "κύριος Γιώργος" "οι παριστάμενοι μπορούμε να εκφράσουμε την άποψη των χιλιάδων, χωρίς βάλουμε τις μάζες (τις 30 χιλιάδες όπως συγκεκριμένα είπε) στο παιχνίδι". 

Έεεεεελααααααα !!! Τι μας λες ρε άτομο που, όπως είπες, είσαι 47 εκ των οποίων 30-40
(δε θυμάμαι τι είπες ακριβώς και αδιαφορώ συνάμα) χρόνια είσαι μέσα στο συνδικαλισμό !!! Πετάξου μέχρι την εξώπορτα να δεις αν τρώμε ακόμη σανό. 

Συναγωνιστές απλά και όμορφα. Παραφράζοντας -αλλά και παραμένοντας πάντα στο πνεύμα της ρήσης του Μάρξ- "μέλη που δεν θυμούνται την πρόσφατη ιστορία τους είναι καταδικασμένα να την ... ξαναζήσουν. Ως φάρσα".

Να το πω σύμφωνα με τον Τρότσκι ; "Αν είχαμε περισσότερο καιρό για συζητήσεις κατά την επανάσταση, σίγουρα θα κάναμε περισσότερα λάθη".

Να στο πω σύμφωνα με τον Λένιν ; "Το θέμα δεν είναι να μην κάνουμε λάθη. Όλοι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι να μην κάνουμε ουσιαστικά λάθη και να μπορούμε να τα επανορθώσουμε γρήγορα και εύκολα".

Και αφού στο είπα με ΚΑΘΕ "αριστερό" τρόπο που ξέρω, για να το πιάσεις και εσύ φίλε μου, άιντε να σου πω και τι πρέπει να προσέχεις και σε τι πρέπει να στέκεσαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ! 
Στην Ναπολεόντεια ... φιλοσοφία του : "Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου". Αυτή λοιπόν, η συνδικάλα, η κυρία "κύριος Γιώργος" όχι μόνο δεν υποχωρεί, όχι μόνο δεν ανακαλεί, όχι μόνο δεν παραδέχεται τα φρικτά της λάθη (;;;;), αλλά μειώνει και τους συνομιλητές της με τρόπο απαράδεκτό, οικτρό, σκαιό, και κατάπτυστο.

Αυτά τα έζησες. Δεν θα (ξανά) θες !!! Και ξεκάθαρα πλέον, ας επιλέξουμε όλοι μας. Δώθε ή κείθε ; Ενδιάμεσα ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!

Και πριν αποφασίσεις αν σε θίγω σκέψου πως, ΚΑΘΕ στιγμή πεθαίνει κόσμος. Ξεπουλιούνται τα πάντα. Αφού το σκεφτείς και αφού πατήσεις επάνω στο ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ... χαϊδολογάς αυτιά και συνδικάλες, αποφάσισε τι είμαι !

Η Σημαία είναι ΜΙΑ και από κάτω ΠΡΕΠΕΙ να είναι 10 εκατομμύρια Λαού. Όχι μερικές χιλιάδες λαμόγια - συνδικάλες, βαλτά, προβοκατοράκια και παλιάνθρωποι. Τελεία και παύλα ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου