Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Μηχανικέ, ετοιμάσου για ανακεφαλαιοποίηση στην Attica (σου ;;) Η Τοξότης ΑΕ, έχει ανάγκες.

Την περίοδο που στην Attica bank βασίλευε ο έγκλειστος στις φυλακές για εκβιασμούς Μουσσάς δηλαδή από αρχές το 2014 μέχρι τις αρχές του 2016, την ίδια περίοδο που στα δικαστήρια (με την αιχμή του δόρατος σε βάρος μου τον ΠΑΣΟΚΟ οικονομικό δ/ντή - CFO και τραπεζίτη Χρήστο Μάραντο, άκουγα την πρόεδρο να μου λέει : "μα, κάνουν οι τράπεζες δολοπλοκίες κατηγορούμενε ;" και την εισαγγελέα να αγορεύει λέγοντας : "ο κατηγορούμενος δεν απέδειξε την αθωότητά του, ως εκ τούτου, ένοχος" την ίδια στιγμή αγαπητέ μου Εργοδότη που εσύ και άλλοι πολλοί, για να δείτε  εκταμίευση θα έπρεπε να έχετε ... ξάδελφο τους Σημίτη, Βενιζέλο, Τσίπρα, Παπά, ο Καλογρίτσας έπαιρνε 127,6 εκ/ρια € !!! Δες με ποιο τρόπο :

Η Attica bank είχε συνεργασία με την ICAP (εξωτερικός συνεργάτης αξιολόγησης πιστοδοτήσεων) από την οποία λάμβανε ένα rate. Μια βαθμολογία. Η βαθμολογία αυτή είχε ως
εξής : AA, A, BB, B, C, D, E, F, G & H, με αυτονόητο πως, οι κατατάξεις G και H αντιπροσωπεύουν την κατάταξη : "junk" (σκουπίδια, άνευ οικονομικού λόγου και ουσίας επιχείρηση). 

Σύμφωνα με την Καθημερινή, Η "Τοξότης Α.Ε." του Καλογρίτσα είχε rate G ! Όμως :
  •  τον Ιούνιο του 2014 δόθηκε πιστοδοτικό όριο 10 εκατ. ευρώ 
  • πενταπλασιάστηκε στις 28 Απριλίου 2015 στα 50 εκ/ρια € και
  • 16 μέρες αργότερα 14-5-2016 διπλασιάστηκε στα 100.000.000 € !!!
  • Η αύξηση των ορίων πραγματοποιήθηκε χωρίς το παραμικρό έγγραφο που να υποστηρίζει τις αποφάσεις αυτές. 
  • Παράλληλα, το 2015 εγκρίθηκαν 39 διευκολύνσεις, κάτι που κανονικά θα έπρεπε να προκαλέσει την επαναξιολόγηση του πελάτη. 
  • Επιπλέον, το δάνειο χορηγήθηκε με επιτόκιο euribor +2,6% χαμηλότερο σε σχέση με την πολιτική τιμολογήσεων της τράπεζας. 
Σου θυμίζω Συμπολίτη και Συμπατριώτη πως, από τον 4/2015 και εντεύθεν, το euribor ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ !!!

Εδώ αγαπητέ μου Εργοδότη Μηχανικέ θέλω να σου θυμίσω την κατάθεση του Δ/ντος Συμβούλου της Attica bank Αλέξανδρου Αντωνόπουλου,  στην Βουλή, σύμφωνα με την οποία : ελέγχθηκαν και όλα είναι καλά ... και να προσθέσω : σκέψου και να μην είχαν ... ελεγχθεί.
Υ.Γ. Βρε Νίκο Δαυίδ, τότε αναπληρωτή δ//ντή του Εσωτερικού Ελέγχου και νυν προαχθέντα σε επικεφαλής κανονιστικής (χαχαχα) συμμόρφωσης, ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ από όσα γίνονταν (και προ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ) και με ρώταγες όσα με ρώταγες στην αρχική φωτογραφία ; 
Να με πάρει η ευχή, ήμουν ο μόνος που είχα πάρει χαμπάρι τι γινόταν στην τράπεζα ;; Που πήγαιναν τα ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ;;; Ποιος σας έβαλε Νίκο Δαυίδ μαζί με τον Μαμαλούγκα να συντάξεις το ... πόρισμά σας προς τον Γαμβρίλη δυνάμει του οποίου απολύθηκα και η τράπεζα μου ζητά με αγωγές 700.000 € ως συκοφάντη ; Ποιους ενοχλούσα με όσα στηλιτεύονταν με τα mails που έστελνα στο προσωπικό για να προσέχει τι κάνει ; Δεν σας έβαλε κανείς ; Τιμή μου αποτελούν οι ψευδείς σας μηνύσεις !!!
Ε, θα ακούσετε τι είχατε πει και θα το θυμηθείτε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου