Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Τα μνημόνια είναι ευτυχία. Με μια δεκάδα ακόμη, θα γίνουμε υπέροχοι άνθρωποι

ΜΕΘ - κλικ για μεγέθυνση
Ζητούν ιατρούς στο ΕΣΥ. Ή έστω απόφοιτους ιατρικών σχολών. Ή έστω φοιτητές ιατρικών σχολών, ακόμη και πρωτοετείς. Ή έστω απλούς πολίτες, ή έστω εθελοντές. 
Ή ότι κάτσει τέλος πάντων. 
Καταφέρονται (και καλά κάνουν) κατά της Εκκλησίας που δεν τσοντάρει στα ζόρικα του ... κράτους. Στην εκκλησία που με λίγη τύχη και λίγο Θεό, θα κολλήσει τους τετράγωνους "αγίους" της (και θα μείνει μόνο ο Γαβριήλ για να αναλάβει αρχιεπίσκοπος ...).
Χρησιμοποιούν το θυμικό μέσα από τα ΜΜΕ τους με "παιδιά" γνωστά όπως ο Σπ.  Παπαδόπουλος ή η Δήμητρα Γαλάνη κλπ για να σου υποβάλλουν το "πρόσεχε, μείνε εσώκλειστος, αποδέξου τη Χούντα, εσύ θα φταις αν πεθάνει η γιαγιά, είσαι αλήτης αν δεν πας ως εθελοντής" και τόσα άλλα που σε βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ του που ζουν με τα ... Με τι χρήμα επιζούν άραγε ;

Και ψάχνουν παντού, διότι το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ κράτος που δημιούργησαν
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από το 2010 (μαζί με τα πολιτικά κομματικά τους εξαπτέρυγά) έστειλε όλους του ιατρούς στο εξωτερικό (έτσι ώστε να καμαρώνουν στις αμοιβάδες ότι μείωσαν την ανεργία ...) ή σε ιδιωτικές κλινικές. 
Και όχι μόνο τους ιατρούς ...

Το ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ που πληρώνει τοκογλύφους των ΗΠΑ και τους Ναζί της Ε.Ε., σε βάρος όσων προβλέπουν το Σύνταγμα, οι Νόμοι και οι Διεθνείς Κανόνες.

Παράλληλα, οι υπάρχουσες εντατικές στην Ελλάδα είναι ~630 σε όλη τη χώρα και η παγκόσμια κατάταξη της χώρας ΜΑΣ σε πλήθος εντατικών ανά 100.000 έχει όπως βλέπετε στην κορυφαία φωτο...
... ευτυχώς υπάρχουν και χειρότερα από εμάς (Νεπάλ, Λάος, Μιανμάρ κλπ) ...

Εσύ βεβαίως μπορείς να σκεφτείς, να πιστέψεις τους μπουκωμένους από μαύρο χρήμα δημοσιοΚάφρους του ραδιοφΟνου και της τηλεόρασης που ... πιστεύουν σε θεό, που είναι όλοι τους "μπατριώτες", που εκδίδουν τα άπαντα του ... όσιου κεφτέ και κάνουν μεγαλόσταυρους εμπρός στην τηλεόραση όταν έχει ακολουθία, όταν λένε : "για όλα φταίνε οι συμπολίτες σου που εναντιώνονται στη χουντάρα τους !", καθώς κατά τη γνωστή παροιμία : του κακού ..... η στραβή ... του φταίει. 
Ίσως όλα να διορθωθούν στον ... ψυχισμό ορισμένων, μετά από 4.000 Μνημόνια και αφού οι τράπεζες και οι μεαλοεπιχερηματίες στηριχτούν με μερικά ακόμη δισ € από εκείνα που ακουμπάς κάθε μήνα στο ... κράτος και αφού χειροκροτήσεις ως τρόμπας από το μπαλκόνι σου (στην πραγματικότητα) τον αυτόβουλο εγκλεισμό σου !


Υγεία μάγκες και κούκλες (μέχρι τον Ιούνιο που θα φτάσουν τα "μέτρα" και μαζί με τα νέα capital controls).

Μνήμων 

Σχόλιο : πέθανε ο φίλος μας Αλμπέρ Ουντερζό. Ο σχεδιαστής του Asterix. Στο καλό φίλε. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου