Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Όταν είσαι ηλίθιος, τι να την κάνεις τη γνώση ; #Covid-19 το τιτάνιο #fake_news



Upd. Στην Ελλάδα, ο χορός του τι πραγματικά είναι ο ιός Covid-19, ξεκίνησε με την δήλωση του καθηγητή του τμήματος Χημείας και αντιπρύτανη του ΑΠΘ Ανδρέα Γιαννακουδάκη για τον ιο covid-19 σύμφωνα με την οποία : 

"Οι σκέψεις (μου για τον covid 19) θα επιβεβαιωθούν εκ των υστερών του χρόνου, Οκτώβριο, αρχές του χειμώνα, που θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Ένας ακόμα υποχρεωτικός εμβολιασμός. Αυτό που μού κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται, είναι πολύ μεγαλύτερη. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν".
Δήλωσή του με την οποία αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί η βιομηχανική του παρασκευή αλλά και για την οποία δέχθηκε ευθεία επίθεση από το σύνολο των ΜΜΕ στην Ελλάδα και από ... εξέχοντες πολιτικούς φωστήρες της Βουλή.

Αν αυτό αποτέλεσε το τσακμάκι στα χέρια ανώμαλων πυρομανών (ΜΜΕ και πολιτικοί) τότε, τι μπορεί να αντιπροτάξει κανείς στην ανακοίνωση του Ιταλικού Εθνικού Οργανισμού Υγείας (που δημοσιεύτηκε στο πρακτορείο Ειδήσεων Bloomberg σύμφωνα με την οποία, το 99% όσων αποδήμησαν είχαν υποκείμενα νοσήματα (σε καρδιά, πνεύμονες, νεφρά, καρκίνους κλπ).

Η Ελληνική μετάφραση την ανακοίνωσης του Ιταλικού Εθνικού Οργανισμού Υγείας βρίσκεται κάνοντας κλικ εδώ. Και η αγγλόφωνη από το Bloomberg, εδώ.

~~~~~~~~~~~
Όλα θα ήταν σε κάποια σχετική ισορροπία να δεν υπήρχε και η κορωνίδα στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ statnews όπου, σε άρθρο του καθηγητή Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής, στο Πανεπιστήμιο του Stanford,  Γιάννη Ιωαννίδη δυνάμει της οποίας :


"Το φιάσκο της έλλειψης δεδομένων δημιουργεί τεράστια αβεβαιότητα για τη θνητότητα από τον ιό. Τα επίσημα νούμερα είναι ανούσια μιας και οι διαγνωστικές αναλύσεις πραγματοποιούνται κυρίως σε αυτούς με σοβαρή νόσο και κακή πρόγνωση. Και αυτή η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί όσο εξελίσσεται η επιδημία

Ο μοναδικός κλειστός πληθυσμός που έχει εκτεταμένα διερευνηθεί ήταν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess. Εκεί παρατηρήθηκε θνητότητα 1%, αλλά και πάλι ήταν πληθυσμός σχετικά μεγάλης ηλικίας στους οποίους η θνητότητα είναι έτσι κι αλλιώς αυξημένη".

Βιογραφικό καθηγητού Γιάννη Ιωαννίδη (κάνε κλικ)
Η ελληνική μετάφραση της δημοσίευσης του Καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη βρίσκεται κάνοντας κλικ εδώ και η πρωτότυπη αγγλική, στο ιατρικό περιοδικό statnews, κάνοντας κλικ εδώ.
Το βιογραφικό του Καθηγητού, βρίσκεται κάνοντας κλικ εδώ.

Κατόπιν αυτών, σε συνδυασμό με την κατ'  οίκον φυλάκιση της ανθρωπότητας, καθίστε λίγο, σκεφτείτε και κυρίως αποτάξτε από πάνω σας τα σύνδρομα της Στοκχόλμης που σας έφεραν ΜΜΕ και ... πολιτικοί καθώς και τον φόβο μιας και αυτός, είναι όντως δολοφονικός !

Μνήμων 



Υ.γ. Μητσοτάκη, ή σε δουλεύουν απίστευτα οι "σύμβουλοί" σου ή έχεις χάσει το παιχνίδι της ηγεσίας.  


Σημ Γ.Θ.Κ. από δικό μου λάθος στην αντιγραφή και μεταφορά του αρχικού κειμένου στο blog, δεν μετέφερα τις κάτωθι αράδες του φίλου μου που έγραψε το κείμενο :

"κακόμοιρο πρωτεύον είδος του πλανήτη που φοβάσαι μια δράκα από παλιανθρώπους της elit που κάνοντας χρήση μόνο των ΜΜΕ τους, σε φυλακίζουν οικειοθελώς, δεν είσαι άξιο ούτε για Ελευθερία, ούτε για Σεβασμό.

Αν σε κάποιο άλλο ζωικό είδος του πλανήτη, κάποιο ζώο επιβουλευόταν την ελευθερία του πλαϊνού του, αυτό, θα το πλήρωνε με τη ζωή του. 
Εσύ, πλην κάποιων εξαιρέσεων, σκας και βράζεις στο ζουμί σου μη συνειδητοποιώντας τη δύναμή σου και φοβούμενο ένα ... ιό που σκοτώνει ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ !"

2 σχόλια:

  1. 1/ σύμφωνα με τον Cipolla υπάρχει ένα ποσοστό ηλιθίων στον γενικό πληθυσμό που παραδόξως παραμένει σταθερό σε κάθε ομάδα ασχέτως επαγγέλματος και μόρφωσης....Φαίνεται λίγο ''τραβηγμένο'' αλλά επιβεβαιώνεται συχνά
    2/ Ο COVID-19 είτε είναι κατασκευασμένος είτε όχι ....και όπως φαίνεται να συμπεριφέρεται ''το πράγμα'' ....με απλούς υπολογισμούς που μπορεί να κάνει ο καθένας... φαίνεται ότι αν συνεχίζαμε ''χύμα'' όπως π.χ. στην Αγγλία (μέχρι προ-χτες) θα είχαμε όλο τον πληθυσμό της χώρας να έχει νοσήσει μέσα σε λιγότερο από 50 ημέρες (και να έχουν ''αποδημήσει''
    πάνω από 500.000 αν το death rate είναι γύρω στο 5%....που μάλλον είναι υπό-εκτίμηση καθώς ΔΕΝ θα υπάρχει ''σύστημα υγείας'' και ''κανείς'' δεν θα νοσηλεύεται...ο.κ.?...).
    Απλά αν τα περιοριστικά μέτρα υποδεκαπλασιάζουν τον ρυθμό μετάδοσης θα συμβεί αυτό σε περίπου 200 μέρες....
    αυτό είναι όλο...
    Στην Κίνα τα πολύ αυστηρότερα μέτρα αποκλεισμού (από τα δικά μας) φαίνεται να απέδωσαν μειώνοντας την μεταδοτικότητα
    πολύ περισσότερο....αν τα χαλαρώσουν θα ξανα-αρχίσει η ραγδαία άνοδος.
    ... απ όσο μπορώ να καταλάβω μέχρι στιγμής η μόνη λύση είναι να βρεθούν σύντομα θεραπείες και εμβόλιο (..οπότε ''μακάρι" να είναι κατασκευασμένος.....).
    Αυτά είδε (υποθέτω) και ''ο Μπόρις'' και επιχείρησε να εφαρμόσει την ''άλλη'' λύση του ''doing nonthing'' με ένα
    κυνικό cost bennefit analysis όπου με δεδομένο ότι ''όλοι θα μολυνθούν'' αλλά οι περισσότεροι θα δουλεύουν (αν και μολυσμένοι) ένα 30% θα νοσήσουν και θα λείψουν 1-2 εβδομάδες και ένα 5% κυρίως ηλικιωμένοι θα πεθάνουν ......οπότε το τελικό
    κόστος για την οικονομία είναι λιγότερο από ένα shut-down το οποίο απλά και μόνο καθυστερεί την εξάπλωση + το bonus ότι
    θα ξεφορτωθεί πολλούς ηλικιωμένους που ''κινδυνεύει'' να του γλυτώσουν αν δεν αρρωστήσουν πριν βρεθούν θεραπείες.
    Διαλέξτε......αλλά σε κάθε περίπτωση καθυστερήστε να τον μεταδώσετε και καθυστερήστε να νοσήσετε....μείνετε σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχοντας καθυστερήσει πολύ να δω το σχόλιο σου, αναρωτιέμαι, 3 μήνες μετά, αν όντως πείσθηκες και έμεινες σπίτι, "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος".

      Αν κατάλαβα καλά, από τα συμφραζόμενα μιας και το κείμενο είχε σωρεία αποσιωπητικών (τόσων που πεταγόταν η μπάλα στις κερκίδες), μάλλον υπάκουσες σε Τ$σιόδρα και Σκορδαλιά.

      Διαγραφή