Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Οι ειδήσεις την ημέρας σε τίτλους, για τους χουντόπληκτους

Ο Καλός ...
  • Σε Ιατροδικαστή δεν επετράπη να γίνει ιατροδικαστική έρευνα για τα αίτια θανάτου 73χρονου στην Κέρκυρα, διαμαρτυρήθηκε και ξηλώθηκε από την Εισαγγελία Κέρκυρας. Βλέπε εδώ.

    Ο άσχημος ... 
Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΙ : Οι μικρές μετακινήσεις κοντά στο σπίτι μας επιτρέπονται. Βλέπε εδώ.
  • Σκασίλα μας. Εμείς θα μείνουμε σπίτι μέχρι να αυτοκτονήσουμε και το ΑΕΠ να φτάσει στο 1/100 του σημερινού ...
Η Κάλλιστος :
Αθηνά Λινού (κορυφαία Ελληνίδα επιδημιολόγος), στον Τράγκα : "οι θάνατοι από Sars και Mers (εποχική γρίπη) είναι περισσότεροι από εκείνους του Covid19. Το μόνο περίεργο με τον Covid19, είναι η απίθανα γρήγορη και εύκολη μεταδοτικότητα του. 
Οι Θετικοί ...
Θετικός στον ... ιό ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης. Βλέπε εδώ. Με λίγη τύχη, οι ευχές του Ελληνισμού, θα πιάσουν τόπο ...
Και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς. Βλέπε εδώ. Τα αυτά ...
Και ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρακούσης. Βλέπε εδώ. Τα αυτά ...
Ο Γιώργος Παπαδάκης σε καραντίνα όπως και η Φαίη Σκορδά. Έχασε η Βενετιά βελόνι για τη Σκορδά ...
Ο γεροΠαπαδάκης όμως, σταθερή αξία. Μεταδίδει από το σπίτι. Θα το κάνω κι εγώ.

Αθώοι όλοι οι τραπεζίτες που έκλεψαν, έφαγαν, μοίρασαν εκατοντάδες δισ €, αφού έληξε η περίοδος που είχε δώσει η τιτάνια Ν.Δ. στις Τράπεζες (με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ) για να κάνουν μηνύσεις οι νυν τραπεζίτες στους τέως. Βλέπε εδώ.
Σημ : Τα σχόλια κάτω από το άρθρο είναι απόλαυση και δείχνουν την λατρεία των Ελλήνων στους Τραπεζίτες τους, αλλά και στις ... κυβερνήσεις τους. 


Οι Αρνητικοί ...
Οι τράπεζες και το εν γένει Χρηματιστήριο, ζωγράφισαν (προς τα κάααατω !) και σήμερα ... ενώ ο Γενικός Δείκτης έγραψε : -7,58%. Πτωσάρα. 




Οι χειρότεροι ...
Μου έλεγε φίλος της Τροχαίας : μου ζήτησε η .... (τάδε δημοσιογράφος) να κάνω έλεγχο σε ΙΧ την ώρα που κινηματογραφούσε και αναμετέδιδε ζωντανά, στα ... ζωντανά (που την έβλεπαν στο γυαλί). 

Ο Καλύτερος ...
Ο Ιταλός Νοσοκομειακός ιατρός Fabrizio Lucherini δήλωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε συνέντευξη του για τους .... θανάτους από τον ... ιό : Το κράτος μας εξαπατά. Βλέπε εδώ και εδώ το video με ελληνικούς υπότιτλους.

Ο Χείριστος ...
Το πρώτο φλέμα, σταθερά στην παραπληροφόρηση όπου, σήμερα, για να μην αναγκαστεί να πει ότι έπεσαν ραγδαία οι ... θάνατοι από τον ... ιό, γράφει πως "σε ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, 601 θάνατοι". Βλέπε εδώ
Πρόταση : Ας κάνει και μηνιαία την αναφορά του, έτσι  ώστε να γράφει : 20.000 το μήνα ... οι νεκροί και να ... φτιάχνεται με τον τρόμο που μοιράζει στην Κοινωνία.

Οι χείριστοι των χειρίστων ...
  • Οι εισπρακτικές καλούν ανελλιπώς ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (όσους δεν τους γαμωσταυρίζουν στο τηλέφωνο, την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκαν). Βλέπε εδώ και εδώ.  
  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν διέψευσε -σε καμία από τις 200 του εμφανίσεις στην τηλεόραση- που το 2013 καμάρωνε που έκλεινε ο ίδιος, κι όχι ο Τόμσεν, τα Νοσοκομείαο, λες και τα έφτιαξε ο πατέρας του, του ανήκαν και αποφάσισε να τα κλείσει. Θυμήσου με τα 30'' εδώ.

Στην αρχική φωτογραφία ο κακός, που αποφάσισε να πιει ένα μπουκάλι με κορωναϊό για να δει τις επιπτώσεις.


Υ.γ. Οι Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν περίεργη (;;;) και απόλυτη ταύτιση απόψεων στο θέμα "μπουζούριασμα στο σπίτι" (βλέπε χουντάρα ολική) ή κάνω λάθος ;



Εσύ τι λες συμπατριώτη ;

Κι ένα bonus που μου το έστειλαν μόλις τώρα.
Η συντεχνία των Μηχανικών μαζεύει υπογραφές για να στραφεί δικαστικά κατά του Στασινού του ΤΣΜΕΔΕ, διότι δήλωσε : οι Μηχανικοί δεν χρειάονται επίδομα
Χαχαχαχαχααααααααααχαχαχα.  Στασινέ, ξεφτίλισέ του τελείως !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου