Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Κάποιοι είναι περίεργοι τύποι (ιών)

Upd. Διάβασα ότι έκλεισε το 1 ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας λόγω υποψίας (μέχρι να βγουν το βιοχημικά αποτελέσματα) για κρούσματα κορωναϊού.Έτσι όπως καταντήσαμε ... ωραία.

Αυτό όμως που δεν διάβασα και μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ με το 1ο ΓΕΛ στεγάζεται ΚΑΙ το 1ο Γυμνάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας !

Με απλά λόγια, το 1ο Λύκειο ΚΑΙ το 1ο Γυμνάσιο έχουν κοινές κτηριακές εγκαταστάσεις, κοινό κυλικείο, κοινό γυμναστήριο, κοινή αυλή, κοινές τουαλέτες ! ΟΜΩΣ, έκλεισε ΜΟΝΟ το 1ο Λύκειο !

Κατόπιν αυτού, η ... επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά για τις ... ενέργειες : 

  • του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων (ΣΓΚ) του 1ου Γυμνασίου, που όπως άκουσα έβγαλαν ανακοίνωση (ήμαρτον Κύριε ...) στο facebook.
    Αλήθεια, σήμερα το πρωί, ήταν παρούσα η ομάδα του ΣΓΚ στο 1ο Γυμνάσιο ώστε να ζητήσουν από τον γυμνασιάρχη ή/και τον δήμαρχο ενημέρωση για ποιες ενέργειες γίνονται για τα μικρότερα παιδιά (του Γυμνασίου) ;
  • του διευθυντή του 1ου Γυμνασίου που δεν ανέφερε στο υπουργείο ότι συστεγάζονται τα δύο σχολεία, αλλά ΚΑΙ 
  • του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας που ΔΕΝ ενημέρωσε το υπουργείο ! 
Σημείωση - σχόλιο : ... καλά να μη ξέρει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ν.Φιλ/φειας ότι συστεγάζονται τα δύο σχολεία, αλλά να μη το ξέρει και κανείς από την αντιπολίτευση [ΣΥΡΙΖΑ ή ... ανεξάρτητη ή ότι κάτσει] που ήταν έμεινε στα πράγματα για 5 χρόνια ;




Εύγε. ... 
... έξυπνη αντίδραση και συντονισμός σε κάτι που ίσως να είναι πιο σοοβαρό από τη σοβαρότητα που δεικνύουν ορισμένοι υπεύθυνοι ...και για άλλα Γυμνάσια - Λύκεια της περιοχής.


Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου