Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Για ποιο λόγο δεν έχουμε στην Ελλάδα περισσότερους θανάτους από το covid19 ;

Κλικ για μεγέθυνση
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Ελληνισμός κατά τα τελευταία 11 χρόνια (στην επί Μνημονίων περίοδο) έχει επίγνωση του τι συμβαίνει καθώς και δίψα για μάθηση και αναζήτηση της αλήθειας. 
Της αλήθειας που εννοείται ότι οι μπουκωμένοι από μαύρο χρήμα μαθητές  του IMF, οι ... έλληνες δημοσιογράφοι και άρτι και οι θεατρώνηδες, όχι μόνο δεν του την δίνουν αλλά αντιθέτως του την αποκρύπτουν και προσπαθούν ανελλιπώς να τρομοκρατήσουν το σύνολο της κοινωνίας.

Δυνάμει αυτού και δυνάμει του μικρού σε παγκόσμια κλίμακα πληθυσμού της Ελλάδας, ΑΝ εμφανίζονταν (σ.σ. στα ΜΜΕ) περισσότεροι θάνατοι από το covid19, τότε ο κάθε μέσος νους, όχι μόνο θα εξεγείρονταν, αλλά και κάτι παραπάνω καθώς ο Έλληνας θα διαπίστωνε πανεύκολα και λογικά σκεπτόμενος "πως γίνεται να έχουμε τόσους νεκρούς και ο στατιστικά να είμαστε στα ίδια επίπεδα θανάτων με εκείνα του παρελθόντος ;".

κλικ για μεγέθυνση
Τώρα, αναφέροντας τα ΜΜΕ τους, μια κατοστάδα και αργότερα άλλες 2-3, εύκολα κρύβεται η απάτη τους, ανάμεσα στους (περίπου) 120.000 ετήσιους θανάτους στη Χώρα μας !

Δυνάμει των στατιστικών της ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνικής Στατιστικής υπηρεσίας), η εξέλιξη των θανάτων στην Ελλάδα, από το 1932 και εντεύθεν, έχει ως δεικνύουν οι φωτογραφίες του παρόντος.

Αυτή η αντιεπιστημονική και παράλογη καταγραφή των θανάτων, η "λογική των θανάτων από ...ιό", όπου καταγράφονται ως πεθαμένοι κόσμος που θα πέθαινε σε κάθε άλλη σεζόν, σε κάθε άλλη χρονική στιγμή της ιστορίας από γρίπη, έμφραγμα, εγκεφαλικά, ΧΑΠ, πνευμονίες και καρκίνους και ναρκωτικά, έχει ξεπεραστεί πλέον στην Ιταλία και γι αυτό ο πρωθυπουργός της Κόντε, φοβάται εξέγερση.  
Κι όχι διότι ξέρει πως ο κόσμος του πεθαίνει από οικονομική αδυναμία !




Επίλογος
Ζούμε σε ένα παγκόσμιας κλίμακας πείραμα κοινωνικής μηχανικής και
φυλάκισης του συνόλου της Ανθρωπότητας. 
Και σ' αυτό τον επιχειρούμενο παγκόσμιο ολοκληρωτισμό, άλλος λίγο, άλλος περισσότερο, ακόμη και ηγέτες όπως οι Τράμπ και Πούτιν, έχουν μερίδιο ευθύνης, συνέργειας και προσμονής τους για λήψη τμήματος του προσδοκώμενου κερδιθέντος "we need a global goverment and we need it fast" ... 

Υ.γ. άθελά μας παίξαμε το ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, εν μέρει, το παιχνίδι τους  με το Κάποιοι είμαστε ηλίθιοι (αλλά και δύσπιστοι). Διαβάστε το όλο και προβληματιστείτε για λίγο 
Δε θα ξανασυμβεί !


Συνεχίζεται !


Επιστάτης, Γ.Θ.Κ.

Υπόμνημα : 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου