Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Μιχάλη Τσαμάζ, έχω να σου κάνω μια πρόταση (*)

Αν και δεν χαρίστηκα ποτέ σε τίποτα, άδικος δεν υπήρξα ποτέ μου. Και άσχετα αν μου κάκιωσες, αποδείχθηκε και έμαθες πως σε όλα είχα δίκιο. Άλλωστε, κέρδος είχε η εταιρεία σας, ενώ κυρίαρχο κέρδος είχε μια μικρή τοπική Κοινωνία.

Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις κάτι θετικό, που θα σου αποδώσει, μεσοπρόθεσμα, τα μέγιστα, δώσε εντολή στους ανθρώπους σου να ξεκλειδώσουν το κανάλι σας CINEMA 3. Αυτό που έχει Ελληνικές ταινίες όλη μέρα. 

Κάνε το για όσο βαστήξει το μάντρωμα του Ελληνισμού και σίγουρα (αν το σκεφτούν τα παιδιά σου το marketing, θα διαπιστώσουν κι αυτά πως έχω δίκιο), ΜΕΤΑ τη λήξη του μαντρώματος, θα αποκτήσεις πάρα πολλούς πελάτες. 
Περισσότερους απ΄όσους παλεύουν να κερδίσουν τα τμήματα πωλήσεων σας. 

Και προτείνω το ξεκλείδωμα του CINEMA 3 (με τις Ελληνικές ταινίες) όχι για το
καλό του ΟΤΕ, αλλά για να μη πέσουν στη σχιζοφρένεια ένα σωρό κόσμου με τους μπουκωμένους από χρήμα και άθλιους των ... covid19 καναλιών
Διότι, στο "τσακ" είναι να συμβεί και άσε τον Τσιόδρα και τον Άδωνι, να λένε ότι θένε ...

Μιχάλη, και ως ένδειξη καλής θέλησης από μέρους μου, μάθε και κάτι ακόμη. Στείλε ένα τμήμα ελεγκτών σου, σε ΚΕΝΤΡΙΚΑ Πελοποννησιακά σας "τμήματα" για να ελέγξουν ΑΝ και ΠΟΙΟΙ, παραμονές και μεταγενέστερα της απόκτησης συστημάτων οπτικών ινών, έκαναν προμήθειες τηλεπικοινωνιακού υλικού, κάτι περισσότερο από παρωχημένου ...
Κέρδος θα έχεις και εκπλήξεις από τα ονόματα που θα σου έλθουν (στο "πιάτο").

Αν όντως ελευθερωθεί από τον Αλγόριθμο η μετάδοση του Cinema3 ή αν παραμείνει για καιρό σταθερός, πίστεψέ με πως θα υπάρξει δυνατότητα παρακολούθησής του από τον κόσμο. 
Να 'ναι καλά τα παιδιά και τα εγγόνια που ξέρουν ... 5 πράγματα.

Αν δε το κάνεις Μιχάλη (το ξεκλείδωμα του καναλιού) θα σημαίνει πως δεν σου το επέτρεψε η "μαντάμ" από τη Γερμανία. Και τότε Μιχάλη σου θυμίζω πως "τύφλα να έχουν αμοιβές και παρέες" καθώς δεν είναι όλα στη ζωή, χρήμα.

Γεια χαρά.


Γιώργος  Θ. Κανελλάκης



* γνωρίζω καλά πως το παρόν θα φτάσει στα χέρια σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου