Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Έλληνα, οι ίδιοι που μας έσκισαν το 2009, μας διαλύουν και τώρα

Τι να λέμε τώρα ρε παιδί μου. 
Τα υποκείμενα που μας κούναγαν το δάκτυλο το 2009-2010, τρομοκρατώντας και διαιρώντας τον Ελληνισμό, είναι πάλι "πρώτη μούρη στο Καβούρι" (της τηλεόρασης και των ραδιοφώνων).

Όλγα Τρέμη - Αντώνης Δελατόλας στην ΕΤ1

Αν έχεις ξεχάσει τόσο γρήγορα ή αν είσαι νεαρός στην ηλικία και δε γνωρίζεις, θυμήσου κάνοντας κλικ στα κατωτέρω links:


Βγαίνουν δε και άλλοι ... δημοσιογράφοι στους "διαύλους επικοινωνίας" τους και σου φωνάζουν "κλαίγοντας" πως πέθανε ένα παιδάκι 14 ετών από covid19, βλέπε κάνοντας κλικ αυτό σ' εδώ Kορωνοϊός: 14χρονος αθλητής ο νεαρότερος νεκρός στην Ευρώπη  
ξεχνώντας πως δε πάει και πολύς καιρός απ'  όταν πέθανε ένα άλλο παλικαράκι (ΟΧΙ ΑΠO covid19) βλέπε εδώ Θρήνος στο γαλλικό ποδόσφαιρο: 18χρονος παίκτης της Τουρ πέθανε στον ύπνο του 
... ξεχνώντας πως ΑΥΤΑ τα θλιβερά συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. 

Ξεχνούν επίσης να σε ενημερώσουν πως οι της ΝΔ ουσιαστικά χάρισαν τις ποινικές ευθύνες στους απατεώνες της Attica bank που μοίραζαν εκατοντάδες εκατομμύρια σε Καλογρίτσα, Σωκ. Κόκκαλη κλπ κλπ. (βλέπε Η κυβέρνηση συγκάλυψε το τεράστιο σκάνδαλο με τα δάνεια-αέρα της Attica Bank στις εταιρείες "IONIS Development AE», «STAFF SA», «Πλαστικά Ελλάδος ΑΒΕΕ», «Ιντρακόμ Κατασκευές ΑΕΤΕΜΚ» και «Τοξότης» και σε ακόμη 7200 επιχειρήσεις! ), στηριζόμενη (η ΝΔ) σε ... νόμο των απατεώνων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ξεχνούν στις τηλεοράσεις να σου πουν ότι  
  1. η ABN Amro δε θα δώσει ότι οφείλει από μέρισμα (βλέπε κάνοντας κλικ εδώ) και πως   
  2. η Deutsche Bank δεν πλήρωσε οφειλές της που προέρχονταν από το κουπόνι του ομολόγου με λήξη την 31-3-2020 (βλέπε το Deutsche Bank: Καθυστερεί την πληρωμή ομολόγων $1,25 δισ.)
  3. πως υπάρχει «Τρύπα» 5 δισ. τον μήνα στον Γερμανικό προϋπολογισμό λόγω κορωνοϊού (βλέπε εδώ)
  4. Όπως και ότι δεν πληρώνουν τις οφειλές τους διάφορα ξένα κοράκια (funds) ακόμη και στους ομολογιούχους τους (βλέπε κάνοντας κλικ εδώ).

Εσύ βεβαίως, μπορείς να αποδεχθείς τη "μεγάλη αλήθεια" που σου λένε
στις τηλεοράσεις και στο ράδιο, να αποδεχθείς να έχεις φυλακισμένο το παιδί σου στο πλάι σου καθώς και να κλειδώσεις τα γερόντια σου στο αμπάρι ... για το καλό τους, να δεχθείς μειώσεις μισθών, θρησκευτική κατάνυξη από το σπίτι κ.ά.
Για το καλό της elit που χρεοκόπησε και δε θέλει ταραχές στους δρόμους ! Παγκοσμίως !


Ψαχτήρι, Μνήμων, Γ.Θ.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου