Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Αποτελέσματα εκλογών ΓΣΕΕ. Ένα μέρος (*) που μερικά κομματόσκυλα, που δεν εκπροσωπούν κανέναν, ψηφίζουν (ΠΑΣΟΚ)

Ο Γιάννης Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ αποδέκτης αγάπης του Λαού
Και μέσα στην αναμπουμπούλα ...

Η ΓΣΕΕ αρέσκεται να πιστεύει και να προωθεί προς τις μάζες ότι αντιπροσωπεύει τους εργαζόμενους ως πρωτοβάθμιο σωματείο. 

Όταν λέμε "πρωτοβάθμιο σωματείο" εννοούμε εκείνο που μερικά

κομματόσκυλα δευτεροβάθμιων ... συνδικαλΗστικών σωματείων (που εκλέχτηκαν από τριτοβάθμια ... σωματεία), μαζεύονται και ψηφίζουν (τον εαυτό τους), την ίδια ώρα που επί 10 χρόνια ήταν πανταχόθεν απόντα από την Κοινωνία και ενίοτε ήταν και αποδέκτες λατρείας (και σφαλιάρων σαν τον Γιάννη Παναγόπουλο). 


Δε πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, ο τέως και νυν πρόεδρός της, διατέλεσε και μέλος του γενικού συμβουλίου της ΤτΕ ...  

Έτσι για το γαμώτο αφού όλοι οι άνεργοι Έλληνες, θέλουν έναν "δικό τους ΠΑΣΟΚάνθρωπο" στην ΤτΕ ...


Μνήμων

* Σε πολλά σημεία της Ελλάδος, "μέρος" ονομάζουν την τουαλέτα. Τη χέστρα. Και η ΓΣΕΕ, με τη 10ετή συμπεριφορά της, απέδειξε ότι δεν απέχει και πολύ από το "μέρος" ...

----------------

Συνεδρίασε σήμερα 12-3-2020 η Διοίκηση της ΓΣΕΕ, η οποία προέκυψε από τις εκλογές του 37ου Συνεδρίου και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος:  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ




Σχόλιο Γ.Θ.Κ. από το 2012 περιμένω τον διαχειριστή της σελίδας ΓΣΕΕ στο favabook (... παιδιά, τις έχω αποθηκευμένες ή όχι τις απειλές σας ; ) να μου κάνει αγωγές διότι τους "θύμιζα" με σχόλιο μου, το πόσο αξίζουν ... μιας και η πρώτη "εργατολόγος" που με είχε αναλάβει ΠΡΙΝ απολυθώ από τους απατεώνες της Attica bank ήταν δική τους δικηγόρος, που με ΠΟΥΛΗΣΕ κρατώντας στο συρτάρι της επί 7 μήνες ! την αγωγή μου που έπρεπε να καταθέσει κατά της Attica bank.

Εκείνη τη δικηγόρο που πήγα, πριν πάω στον Δημήτρη Βερβεσό (που καθυστέρησε ... μόνο 9 μήνες μέχρι να καταθέσει την αγωγή μου παραμονή πρωτοχρονιάς).

Εκείνη επίσης που με απειλούσε να μη τολμήσω να μιλήσω γιατί θα με τιμωρήσει. Εκείνη που ήταν κολλητή με τους Αλογοσκούφη και τον Κολλιντζα, της Ν.Δ.

Μαράκι, θες το ηχητικό με τις απειλές σου και με τις απόπειρες εκβιασμού σου προς εμέ, που έλαβαν χώρα μέσα στο γραφείο σου στο Κολωνάκι ή να το κρατήσω μέχρι όταν χρειαστεί ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου