Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Νίκη των συνταξιούχων κατά της Alpha bank και του cafe της, που ενοχλήθηκαν από την διαμαρτυρία

Προχθές, 8-1-2019 αναρτήθηκε το : Δικάζονται από την Alpha bank, συνταξιούχοι τραπεζοϋπάλληλοι διότι διαταράχθηκε η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των εργασιών της Τράπεζας και της «ΚΑΦΕ ALPHA» ... μαραθώνια δίκη (με 6 μηνύσεις των τραπεζιτών !!!) που έγινε χθες 9-1-2019 και διήρκεσε από το πρωί μέχρι το απόγευμα (16:40 μμ).



Στη δίκη οι Τραπεζίτες της Alpha bank, κατά την πάγια τακτική τους, στο ... πνεύμα της επίδειξης ισχύος και δημιουργίας κλίματος τρόμου σε όσους δεν ... κάθονται ... ήσυχοι, έφτασαν στο σημείο να παρουσιαστούν "πάνοπλοι" με τις παρουσίες :

  1. του γενικού διευθυντή νομικών υπηρεσιών Ορέστη Κανελλάκη
  2. διευθυντικών στελεχών της τράπεζας που ήσαν μάρτυρες υπεράσπισης της τράπεζας (που είχαν ενοχληθεί από την διαμαρτυρία των συνταξιούχων...)
  3. του διευθυντή ασφάλειας της τράπεζας
  4. ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΝΟΜΑ που είχε μετρήσει την ... ηχορύπανση που επικαλούνταν το κυλικείο !!! και
  5. η τράπεζα παρουσίασε επιστολές του εργοδοτικού προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha bank, του Τάσου Γκιάτη, ΚΑΤΑ ΤΩΝ δικαζομένων συνταξιούχων της τράπεζας, σύμφωνα με τις οποίες "διαμαρτυρόταν επειδή δεν μπορούσαν να εργαστούν λόγω των κινητοποιήσεών των συνταξιούχων και του θορύβου που δήθεν προκαλούσαν, ζητώντας από την τράπεζα να κινηθεί με κάθε τρόπο εναντίον των δικαζομένων λόγω της παρακώλυσης της λειτουργίας της 
    • Παράλληλα θα πρέπει επίσης να τονισθεί ότι η απουσία συμπαράστασης της ΟΤΟΕ στους δικαζόμενους ήταν εκκωφαντική και αδιανόητη !

    Ίσως, ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ, ο Σταύρος Κούκος, να ήταν απασχολημένος στην κοπή πίτας ή στις εορταστικές εκδηλώσεις του (επίσης) εργοδοτικού προέδρου εργαζομένων της attica bank, του Αθανάσιου Σταθόπουλου ...


    Το αποτέλεσμα της Δίκης ;
    Αθώοι οι κατηγορούμενοι !


    Σημείωση : Μάρτυς μου ο Θεός χαίρομαι που "έπιασε τόπο" ο ισολογισμός του cafe Aplha (του 2017) που εμφάνιζε αυξημένα κέρδη κατά 15.000 € την επίδικη περίοδο ή ποσοστό 40% και που οι συνταξιούχοι δεν το έκρυψαν από την ανακοίνωσή τους.
    Ισολογισμό που έστειλα στους αδίκως δικαζόμενους.


    Οι Τραπεζίτες καλά θα κάνουν να πάρουν χαμπάρι πως η σπορά τρόμου και η επίδειξη δύναμής τους, ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ !



    Γιώργος Θ. Κανελλάκης


    παράνομα απολυμένος από την τράπεζα Αττικής και επί 8 έτη στα δικαστήρια με τα λαμόγια της.

    Την ανακοίνωση των συνταξιούχων για την Νίκη τους θα την βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου