Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Προσοχή ! Σοβαρή απορία Αδερφού για τον Καμ(μ)ένο δεύτερο επιλαχόντα

Ο Καμμένος διατείνεται -μέσω κύκλων του- ότι έχει "κόψει αλυσίδα" και θα αρχίσει να μιλάει. Ειδικά με το που έμαθε ότι, μετά την αποχώρηση Παπαχριστόπουλου, ο Κουίκ που είναι επιλαχών δεν θα τον ακολουθήσει στους ΑΝΕΛ και θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό όμως δημιουργεί ένα ... μικρό πρόβλημα στην ... κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κλείσει το στόμα του Καμμένου. 

Η ... λύση :


  • Αν λοιπόν θεωρήσουμε ότι, αποχωρήσαντος του Παπαχριστόπουλου, ζητηθεί από τον Κουίκ να αναλάβει βουλευτικά καθήκοντά 
  • και ο Κουίκ αρνηθεί μετά από εντολή Τσίπρα ώστε να μη χολωθεί ο Καμμένος και για να πάψει (ο Καμμένος) να μιλάει για μίζες Σόρος στο Σκοπιανό, νταβατζιλίκια στη Δικαιοσύνη και άλλα πολλά (που ... ανακάλυψε μόλις έμεινε πολιτικώς "ασκεπής")   
  • τότε θα αναλάβει ο δεύτερος επιλαχών και έτσι παύει να ... υπάρχει πρόβλημα για τους καμένους ΑΝΕΛ.
 
Ο δεύτερος επιλαχών, που δυνητικά θα αναλάβει μετά τον Κουίκ (αν αυτός αρνηθεί τη θέση του βουλευτή, κατόπιν παραίνεσης Τσίπρα για να πάψει να μιλά ο Καμμένος), ποιος είναι ;


Το Ψαχτήρι με συναγωνιστές.


Σχόλιο Γ.Θ.Κ. Όταν πρωτοάκουσα το θέμα, γέλασα. 

Τώρα όμως δηλώνω ότι : "ίσως έτσι να κολλάνε κάποιες απουσίες" κι έτσι δεν θα μας προκληθεί εντύπωση.

Φυλαγόμαστε από  τις κακοτοπιές μιας και δεν μας εκπλήσσει τίποτα από την Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση και τα τσιράκια της, δεν κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού, δεν είμαστε χθεσινοί και απολαμβάνουμε την συνέχεια, ευχόμενοι να μη δεχθεί κάποιος να γίνει ξεφτίλα σε ένα ακόμη Μνημονιακό κόμμα.

Όπως δεν μας προκάλεσε εντύπωση και το ότι στην Γαλλία της Ναζιστικής Ε.Ε., ΞΑΦΝΙΚΑ, η αστυνομία άρχισε να πυροβολάει κατά των ειρηνικά διαδηλωτών "Κίτρινων Γιλέκων"  (βλέπε εδώ μετά το 1.15' του video).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου