Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Δίκη από την Attica bank για συκοφαντική δυσφήμιση

Ελάτε την 21-1-2019 που δικάζομαι (ξανά) για συκοφαντική δυσφήμιση της Attica bank, σε δεύτερο βαθμό, σε δίκη που έχει  αριθμό πινακίου 2 (θα ξεκινήσει νωρίς κατά τις 9 - 9:30 το πρωί) και θα γίνει στα κτίρια των δικαστηρίων της Λ. Ευελπίδων, στο κτίριο 12, αίθουσα 1.

Δίκη που αφορά ΑΝΩΝΥΜΟ blog !!! και όπου καλούμαι να αποδείξω ότι δεν ήταν δικό μου !!! αντί αυτοί να αποδείξουν (πέραν από τις ψευδείς και στημένες καταθέσεις των στελεχών της τράπεζας) να αποδείξουν πως είναι δικό μου.

Η πρώτη δίκη είχε γίνει "με Έδρα ειδικού σκοπού"την 2-5-2018 και ήταν καταδικαστική σε βάρος μου όπου,
  1. "έλεγε" ο δικηγόρος της Τράπεζας Μπασαράς (του δικηγορικού γραφείου Γιάννη Μαντζουράνη) 
  2. επαναλάμβανε μέχρι κεραίας η εισαγγελέας 
  3. και επικύρωνε η πρόεδρος της Έδρας (θα ακολουθήσει ηχητικό για το θέμα όπως και θα δοθεί το πινάκιο της ημέρας και οι δίκες που η Έδρα έκανε τα πάνδεινα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΚΑΣΕΙ !) Και το πέτυχε ...
 
Στην δίκη αυτή την μεθαυριανή θα παρασταθεί ο γνωστός, για την συγκεκριμένη δίκη, θίασος :

Γιώργος Μαμαλούγκας (συνταξιοδοτημένος και τέως δ/ντής Επιθεώρησης της Attica bank)
Νίκος Δαβίδ (τ. υποδ/ντής Επιθεώρησης της Attica bank και μετά την απόλυσή μου, προαχθής).
δικηγορικό γραφείο Γιάννη Μαντζουράνη (ο γνωστός από την υπόθεση Κοσκωτά - πάμπερς, ο λογογράφος του Ανδρέα Παπανδρέου, ο υπερασπιστής μελών της siemens κλπ)

Στο σημείο αυτό θα προσθέσω μόνο 2 :
  • Μετά την χθεσινή παρουσίαση της επιστολής του νυν προέδρου της Attica bank για τα τεκτενόμενα του προκατόχου του (Ιωννης Γαμβρίλη και των πέριξ αυτώ), αλλά και του νυν δ/ντος συμβούλου, επιστολή που θα βρείτε κάνοντας κλικ στο Δια στόματος του προέδρου της Attica bank, μερικά σκάνδαλα της τράπεζας "μερικοί" χωρίς τσίπα, γίνονται περίγελος της χειμαζόμενης από τις τράπεζες Κοινωνίας.   
  • στη προηγούμενη δίκη (πρωτόδικη), αυτή της δικής μου, της 2-5-2018, ακολουθούσε εκδίκαση στελεχών της Χρυσής Αυγής. Όμως η Έδρα έκανε ότι μπόρεσε (και το κατάφερε) για να μη δικαστούν, λόγω χρόνου - ωραρίου. Ενδεικτικά τι έκανε ; Έκανε 4 διακοπές (μαζί με το διάλειμμα) στις προγενέστερες εκδικάσεις εκείνης της ημέρας έχοντας διάφορες ... αφορμές.
Ειλικρινά λυπάμαι βαθύτατα για την Δικαιοσύνη που κάποιες φορές αντιμετωπίζει, ειδικά στους καιρούς των Μνημονίων, τέτοιους ... προβληματισμούς.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου