Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Θέλετε να μάθετε ποιοι πηδάνε ποιες/ους ;

Ανάμεσα στην αλληλογραφία που είχαμε όσοι γράφουμε εδώ μέσα, ένα μικρό μεν, ικανό δε κομμάτι αφορούσε το θέμα "ποιοι (παλιάνθρωποι) <<πηδάνε>> ποιες/ποιους". Όχι κατ'  ανάγκη του άλλου φύλου.

Η πληροφόρηση αυτή ΔΕΝ περιλαμβάνει αποκόμματα του Τύπου αλλά, από print screens από κατεβατά SMS και κειμένων σε viber και Skype, μέχρι

"λογάκια" σε χαρτοπετσέτες.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα διευκρινίζουμε ότι, ΕΜΕΙΣ εδώ είμαστε Πολίτες με σκοπό ζωής το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και δεν γινόμαστε αλήτες και εκβιαστές σαν άλλους που σηκώνουν ως πρώτα θέματα πουτανιές, δημιουργώντας μακελειά, μέσα στη ζούγκλα της Μνημονιακής Ελληνικής Κοινωνίας των τοκογλύφων και των Ναζί της Ε.Ε.

... αυτά τα αφήνουμε στους .... επαγγελματίες του χώρου, στους εκβιαστές που αποπροσανατολίζουν και που κάνουν χαβαλέ με τον πόνο της Ελληνικής Κοινωνίας και σ' εκείνους που θεωρούν ότι : "θα πιέσουμε για να μας προσφέρουν κάτι τις και στη συνέχεια θα το βουλώσουμε".

Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, είναι θέμα δικό του και ποσώς μας ενδιαφέρει, αρκεί όποιος ... κάνει ότι κάνει ΝΑ ΜΗΝ κάνει στον Ελληνισμό ότι κάνει στο κρεβάτι ή στο γραφείο.  

Είτε φοράει γραβάτα είτε όχι, είτε φοράει μαύρο κοστουμάκι είτε σκισμένα σικ τζινάκια, είτε παίρνοντας viagra, είτε είναι θείος που πηδάει την ανιψιά του, είτε με ταξίδια ... επαγγελματικά συνοδεία της γραμματέως του που είναι 25-30 έτη μικρότερη του, είτε όντας ... αρσενικά φορούν γυναικεία εσώρουχα, είτε έχουν ΣΕ ΚΑΘΕ τους συναναστροφή τον/την δικηγόρο τους κλπ

Και όσοι διαβάζεται τέτοια ρακένδυτα κείμενα σκεφτείτε η Ναζιστική Ε.Ε., τα Μνημόνια, οι  πλειστηριασμοί από τους τοκογλύφους και τις μαριονέτες τους "πηδούν" τον Ελληνισμό και την Επικράτεια.

Επ'  αυτού, τελεία και παύλα !

Επιστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου