Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Έσπειραν ανέμους. Θα θερίσουν θύελλες



Προ 32 μηνών 153 ομοιογενείς ΕΦΙΑΛΤΕΣ, στο όνομα της Τραπεζοκρατίας είχαν ψηφίσει το "πολυνομοσχέδιο" δυνάμει του οποίου "θεσμοθετήθηκαν" η ΑΑΔΕ, το "υπερταμείο εκποίησης Δημόσιας Περιουσίας", ο "κόφτης" στα δημοσιονομικά έξοδα, όπως και η απαλλαγή της Fraport από φόρους - τέλη κλπ, η αμνήστευση των καρτέλ από ποινικά αδικήματα, η ασυλία σε όσους κάνουν σε βάρος της Επικράτειας τις ανοίκειες πράξεις τους και άλλα πολλά (αναλυτικά εδώ).

Σήμερα, 32 μήνες μετά, 153 ομοιογενή ΤΕΡΑΤΑ, στο όνομα της Τραπεζοκρατίας παραχώρησαν Γη και Ύδωρ στα Βόρεια σύνορα της Χώρας ΜΑΣ, λες και Τα έφεραν τα καθάρματα από το βρώμικο αχούρι τους, παραχωρώντας στους Σκοπιανούς ό,τι ακριβώς ήθελαν το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι πιστικοί τους.

Κάποιοι λένε : "ένας κύκλος έκλεισε". Ίσως κάποιοι άλλοι όμως να λένε "ένας κύκλος ανοίγει". Ο καιρός θα δείξει.

Είναι υπόλογοι. 

Κανείς μας δεν ξεχνά και τίποτα δεν συγχωρείται. Και το χειρότερο γι αυτούς ; Την ώρα την κρίσης τους κάποιοι θα κλαίνε σαν τις 10 μωρές παρθένες, αφού θα προσπαθήσουν να πολώσουν τις μάζες λέγοντας με τα λεπρά παρακρατικά διάσπαρτα σταγονίδια τους πως "άλλοι" σπέρνουν διχόνοια, την ίδια ώρα που ΑΥΤΟΙ οι ίδιοι έσπειραν ανέμους κι έτσι θα θερίσουν θύελλες.

Εμείς τους απαντούμε με το  Άρθρο 120 του Συντάγματος : H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Μετά τη σημερινή νέα και βαθύτατη ΠΡΟΔΟΣΙΑ στα σπλάχνα της Επικράτειας, ΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, υπάρχει ακόμη κανείς που δεν αντιλήφθηκε ότι η επόμενη ... συγκυβέρνηση θα είναι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ;



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου