Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Τι μάθαμε από το σημερινό συλαλλητήριο ;

Α) ότι τα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛόπανα με το ... κράτος και το παρακράτος ΤΟΥΣ (κάνε κλικ εδώ) χρησιμοποιούν εδώ και 1 1/2 έτος ληγμένα χημικά κατά γυναικόπαιδων, γερόντων και γενικότερα κατά του Λαού. Ληγμένα που καθίστανται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ (λες και αν δεν έχουν λήξει, κάνουν καλό για την αναπνοή) ...

Upd. αναφορικά με τις ... δραστηριότητες του ... κράτους, καλά θα είναι η Εισαγγελία να ρίξει μια προσεκτική ματιά και στο 20'' οπτικοακουστικό υλικό, κάνοντας κλικ εδώ.


Β) ότι κτυπούν και κλέβουν κάμερες από φωτορεπόρτερ όπως τον φωτορεπόρτερ - ανταποκριτή του πρακτορείου Σπούτνικ Κώστα Νταντάμη.


Γ) Και μάλιστα, πάνω στην καούρα τους για να

κτυπήσουν τον Λαό, κτύπησαν και συνεργείο της ΕΡΤ (χαχαχα όλα εδώ πληρώνονται παίδες της ΕΡΤ).

Δ) ότι όσοι είμαστε σήμερα στο Συλλαλητήριο, είμαστε ακροδεξιοί (σύμφωνα με τον προβληματικό και αρχιτραμπούκο Πολάκη).

Ε) Μια παρέα ανθρώπων -που με τα ξεφτιλισμένα δεδομένα του χθες θα χαρακτηριζόμαστε ως συντηρητικοί- υπογράψαμε σε μια κόλλα χαρτί (στο Μοναστηράκι) με αίτημα την διενέργεια Δημοψηφίσματος για την Μακεδονία ΜΑΣ. 

Και υπογράψαμε σε συγκέντρωση υπογραφών που έκανε το πολιτικό αριστερό όργανο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, δείχνοντας και αποδεικνύοντας ότι, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ και λοιπές αηδίες. Υπάρχουν μόνο ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ή μη !

Όπως επίσης, το κράτος, επιλέγει να τρομοκρατήσει και να κτυπήσει τους Πολίτες του, μόνο και μόνο για να μην είναι πάνδημες οι αντιδράσεις εναντίον του.


Ζ) Μάθαμε πως πήγαν παιδάκια, γερόντια και κόσμος σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά των "αριστερών" Παπακώστα (ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ), ΚΟΥΙΚ (ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ), Σπίρτζη (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) και πολλά ακόμη ...

Μετά απ΄ όλα αυτά, θα ασχοληθώ και με το αυριανό δικαστήριο που έχω με τα ΛΑΜΟΓΙΑ της Attica bank (για συκοφαντική δυσφήμιση της όπως λένε, μέσω ανώνυμου και άγνωστου σε μένα blog) όπου τα εκπροσωπεί ο Γιάννης Μαντζουράνης (βλ. υποθέσεις πάμπερς - Κοσκωτά - Ανδρ. Παπανδρέου, δικηγόρος μελών της Siemens, συμβουλάτορας του ΣΥΡΙΖΑ κλπ).
Attica bank που εκπροσωπεί πιο σκληρά απ' όλες τις τράπεζες την τραπεζοκρατία στην Χώρα ΜΑΣ !

Την καληνύχτα μου στους φοβικούς, βολεμένους και ελληναράδες που προτιμήσαν να δουν τένις αντί να αγωνιστείτε. Να συναγωνιστείτε για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.

Υ.γ. Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά που απέδειξε ότι οι Νίκες θέλουν ΑΓΩΝΕΣ και όχι τηλεόραση και παπαγαλάκια των ΜΜΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου