Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Η τρομοδιασπορά στον Ελληνισμό, από το Αστεροσκοπείο Αθηνών, ποιανού ιδέα ήταν ;

Πάει καιρός που είχα διαπιστώσει στις ειδήσεις των ξεφτιλισμένων ΜΜΕ  και ... "δημοσιογράφων" bloggers όπου κυριαρχούσαν "ειδήσεις" (μπόχας) με τίτλους : "έρχεται ο Ραφαήλ", "έρχεται η Σοφία", "έρχεται ο Ορέστης".

Μετά από λίγες ερωτήσεις από εδώ και εκεί έμαθα πως "τα βαφτίσια" τα κάνει ομάδα επιστημόνων (σ.σ. χαχαχα, μάλλον επιστήμονες νονοί θα είναι) του Αστεροσκοπείου. 

Ρωτώντας έγκριτο φίλο και επιστήμονα του καιρού, έμαθα πως
η "εντολή" ήλθε "άνωθεν" και ως αυτοσκοπό είχε την σπορά "ειδήσεων" που θα αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα πραγματικά ΘΕΜΑΤΑ όπως :
  • τα Μνημόνια 
  • τους πλειστηριασμούς
  • η ανεργία
  • η φτώχεια
  • τα απίστευτα χαράτσια και φόρους που έχουν επιβληθεί από τοκογλύφους και τις μαριονέτες τους
  • το Μακεδονικό
  • οι καθημερινές αυτοκτονίες
  • η πορνεία
  • τα ναρκωτικά
  • αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα και τις ΔΕΚΟ, πλην των μισθών και των συντάξεων κλπ
που έχουν διαλύσει το σύμπαν στην Ελλάδα. Εντολή που ακολουθεί το "δόγμα του ΣΟΚ" έτσι ώστε ο λαός πρέπει να είναι μόνιμα φοβισμένος, απασχολημένος και αποπροσανατολισμένος με "κάτι" ... Με "κάτι" που είναι δώρο Θεού, όπως είναι η χιονόπτωση, το κρύο και βροχές. Με "κάτι" που αν δεν υπήρχε στην Φύση, θα ψοφάγαμε από την λειψυδρία !

Όπως τότε που ... ανακάλυπταν πως ... οροθετικές κοπέλες της Αφροδίτης (της πορνείας) είχαν σπείρει HIV σε πελάτες τους, πότε πως συνελήφθη ο καστανάς που δεν εξέδιδε αποδείξεις, πότε οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες είναι πήξε - δείξε, πότε η σύλληψη Τσοχατζόπουλου (χωρίς ΠΟΤΕ το Ελληνικό Δημόσιο να βρει τα χρήματα που έκλεψε ο ΠΑΣΟΚος, πότε η πιθανολογούμενη σύλληψη Βγενόπουλου, Σάλλα, Σαμαρά, Γεωργιάδη κλπ κλπ

Βεβαίως στο όλο "παιχνίδι" του αποπροσανατολισμού έπαιξε κορυφαίο ρόλο και λόγο η ... κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που, μετονόμασε εξευμενίζοντας μισητές ορολογίες όπως την τρόικα σε "θεσμούς", τα Μνημόνια σε "συμφωνία" συνεχίζοντας της πεπατημένη τρομο-διασπορά και τον αποπροσανατολισμό των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Στις φωτογραφίες, κόσμος ανά της υφήλιο που απολαμβάνει τα ΜΗ ονοματισμένα καιρικά φαινόμενα. Kόσμος που δεν έχει ΕΡΤ, Ant1, Skai, Star, Κόντρα, Real Fm ...

Υ.γ. Είναι κρίμα που η επιστημονική κοινότητα της Χώρας (η ΕΜΥ και το Αστεροσκοπείο) γίνονται (άλλο ένα) έρμαιο και βρώμικο παίγνιο στα χέρια της μισητής και Ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μαριονετών, που ως άλλο "βαθύ κράτος"  ... κυβερνούν, πότε ο ένας και πότε ο άλλος, ελέω Τραπεζιτών, Μέρκελ, Μακρόν κλπ

Επιστάτης

Upd 3-1-2019 : Ο προϊστάμενος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κων. Λαγουβάρδος, με περίσσιο καμάρι δήλωσε στον Ant1 ότι η "κακοκαιρία Ορέστης" πήρε το όνομά της από το όνομα του γιού του και πως τελικά η περίφημη ... κακοκαιρία ήταν ένα απλό καιρικό φαινόμενο (την ίδια ώρα που τα @@@@κάναλα τρομοκράτησαν τον κοσμάκη) !











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου