Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

(ηχητικό) Για ποιον λόγο οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ δεν αναφέρουν τα στοιχεία τους ;

Στο όνομα του Κοινού Καλού της Κοινωνίας, αναρτάται το κάτωθι τμήμα ηχητικού. 
Δε χωράει αμφιβολία ότι στο "σήμερα" έφτασε η Χώρα και ο Λαός διότι, κατά το παρελθόν συνέβαιναν καταστάσεις αυθαιρεσίας που δεν δίναμε την πρέπουσα σημασία. 
Μα αν αυτά συνέβαιναν κατά το παρελθόν, ας δούμε και κάτι που συμβαίνει και σήμερα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τηλεφωνικό αριθμό 10503 των βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε (σε πρώτη φάση) το εξής :
α) η συνομιλία ενδέχεται να καταγραφεί από μέρους του ΔΕΔΔΗΕ (και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα επ'  αυτού)
β) ο αρμόδιος υπάλληλος που απαντά στο τηλέφωνο απαντά αυτολεξεί : "ΔΕΔΔΗΕ βλάβες καλησπέρα σας ονομάζομαι ..." (ΧΩΡΙΣ να αναφέρει το ονοματεπώνυμό του) !

Αν κάποιος Πολίτης θελήσει να μάθει το όνομα του υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ που συνομιλεί τηλεφωνικά για κάποιο θέμα, θα πρέπει (γιατί άραγε ;;;) να δευτερολογήσει ή και να επανέλθει ακόμη μια φορά μέχρι να του απαντηθεί το επώνυμο του συνομιλητή του. 
Και αν θεωρηθεί ότι αυτό το περιστατικό συνέβη μια φορά, τότε θα απαντήσω ότι διατίθενται από Συμπολίτες πληθώρα ανάλογων αδιάψευστων μαρτύρων σε διαφορετικές ημέρες και ώρες.

Δεδομένων αυτών δημιουργείται η εξής απορία. Για ποιο λόγο άραγε, 1 ώρα περίπου μετά την αναγγελία βλάβης στον Δημόσιο Φωτισμό ΚΑΛΕΙ τον καταγγέλλοντα σε ώρα κοινής ησυχίας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ, ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ αριθμό,  μη αναφέροντας τα στοιχεία του ;

Υπάρχει απάντηση και θα δοθεί εν ευθέτω χρόνω.

Με δεδομένο επίσης ότι στα χρόνια των Μνημονίων μάθαμε όλοι μας ότι ο ... Νόμος περί προσωπικών δεδομένων είναι ένα διάτρητο ξεφτίλισμα που καλύπτει λαμογιές στα των Τραπεζών, στα των Υπουργείων και των Οργανισμών όπου, πίσω από αυτόν βρίσκουν κάλυψη υπουργοί, γενικοί γραμματείς και Τραπεζίτες, μάλλον, ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΔΔΗΕ, θα πρέπει να γίνει λίγο πιο αυστηρός ή/και σαφής για τις οδηγίες του προς το προσωπικό του.

Ειδικά όταν αυτό (το προσωπικό του) συνδιαλέγεται με το Κοινό. Ειδικά όταν ο συνομιλητής σου (στον ΔΕΔΔΗΕ εν τω προκειμένω) στο κέντρο βλαβών ... δεν γνωρίζει το επώνυμό του, αλλά ξέρει τα πάντα για τα ... προσωπικά δεδομένα ... 

Ακούστε τμήμα ηχητικού και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Συμπολίτες ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ να ΜΗΝ δέχεστε την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ κανενός ! Αρκετά υποστήκαμε από την ανοχή και το φιλότιμο μας !
 
Είτε από ... Πολιτικούς, είτε από δημάρχους και αντιδήμαρχους Τεχνικών Υπηρεσιών, είτε από δημόσιους υπαλλήλους (που καλούν σε ώρα κοινής ησυχίας από απόρρητο αριθμό) ...



Συνεχίζεται (με τις υπόλοιπες "φάσεις") μιας και μπροστά στο Κοινό Καλό δεν σταματάμε σε κανένα ... νόμο (τους) περί ... προσωπικών δεδομένων !

Υ.γ. Ρε, λες να ήθελε ο τεχνικός να πάρει το μέρος του αγαπημένου του Συριζαίου Δημάρχου και γι αυτό κάλεσε από απόρρητο ; Αν είναι έτσι, ας τον ψηφίσουμε όλοι για να τον κάνουμε να χαρεί κι αυτός (τώρα που λέει πως έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου