Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Αυτά χρυσό μου, ήταν τα προκαταρκτικά, με σκηνοθέτη την Αλουμίνιον της Ελλάδος


Upd. ΔΕΔΔΗΕ: Περισσότερες από 500.000 εντολές διακοπής ρεύματος λόγω χρεών εκδόθηκαν το 2018 

Περισσότερες από 500.000 εντολές διακοπής ρεύματος λόγω χρεών εκδόθηκαν το 2018 και άλλες περίπου 200.000 από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα 
... και καμαρώνουν για το ... επίτευγμά τους ...

Ψαχτήρι

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε η ΔΕΗ που δημιουργήθηκε με τα χρήματα των Ελλήνων Πολιτών, εξαπλώθηκε μέσα από θάλασσες και επάνω σε βουνά σε κάθε γωνιά της Επικράτειας, έδωσε την δυνατότητα σε κάθε σπίτι και σε κάθε "μαντρί" να αναπτυχθεί και γενικά -η χώρα μας- αναπτύχθηκε δυνάμει των έργων της ΔΕΗ.


Κάποια στιγμή, τα "μαντριά" σήκωσαν κεφάλι και άρχισαν να διορίζουν στη ΔΕΗ κάθε καρυδιάς καρύδι μόνο και μόνο επειδή ήταν του κόμματος ... (...

κ. υπουργέ, διασκέδασε με την κακουχία σου μ' αυτό  εδώ) και ο εισοδισμός τους ήταν άνευ προηγουμένου, φέρνοντας ορδές από αρουραίους που κρύφτηκαν σε κάθε σημείο της εταιρείας.
Πότε παίρνοντας ηγετικές θέσεις της, πότε κορυφαίες (και μη) ... συνδικαλιστικές θέσεις και πότε παίρνοντας θέσεις "προμηθευτών" ...

Έκτοτε η πτώση και η απαξίωση της ΔΕΗ ήταν ραγδαία φέρνοντας "νεωτεριστικές" παράπλευρες (της ΔΕΗ) ... υπάρξεις στην επιφάνεια όπως το ΔΕΔΔΗΕ, τον ΑΔΜΗΕ, το ΕΤΜΕΑΡ, τις ΑΠΕ κλπ "εις το όνομα της ομοουσίου και παναχράντου ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης" 

Όλες αυτές (και άλλες πολλές) υπάρξεις έφεραν, μαζί με την φτωχοποίηση των νοικοκυριών από τα δολοφονικά Μνημονόνια, στα σπίτια των Ελλήνων Πολιτών κωλόχαρτα σαν τα παρουσιαζόμενα του παρόντος που, εμπρός στα νέα που θα στείλει μέσω εισπρακτικών όπως η Qualqo (του εξάδελφου του υπουργού Οικονομικών Τσακαλώτου) η ΔΕΗ, αυτά, τα παρουσιαζόμενα, θα είναι ... προκαταρκτικά, αφήνοντας οφειλέτες όπως η "Αλουμίνιον της Ελλάδος" του Ευάγγελου Μυτιληναίου, να έχει ζημιώσει ΜΕΧΡΙ τώρα της ΔΕΗ με το ποσό των 235.000.000 € (βλέπε εδώ).

Όμως σαν τον Μυτιληναίο υπάρχουν κι άλλοι όπως το Ερρίκος Ντυνάν (της τράπεζας Πειραιώς), η ΒΟΚΤΑΣ, η ΕΛΠΑ, η express service, η Mamidoil, πολλές ΠΑΕ κά. Αναλυτικότερα εδώ.

Τώρα εσύ χρυσό μου, μπορείς κάλλιστα να δεις στην TV τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ να σκίζουν τα ιμάτια τους πως θα σε υπερασπιστούν ... (όταν θα κοιμάσαι στο παγκάκι).

Μνήμων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου