Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Τι είναι πιο τραγικό ; Οι δηλώσεις Μακέδου ή τα κάγκελα του site ;

Τα παλιά χρόνια, τότε που οι εφημερίδες και τα περιοδικά είχαν την πρωτοκαθεδρία στην ενημέρωση, όταν γίνονταν κάποιο λάθος, με το που διαπιστώνονταν το λάθος, την αμέσως επόμενη μέρα το ... ανέθεταν στον δαίμονα του τυπογραφείου. 

Σήμερα λοιπόν το site zougla.gr φιλοξενεί δελτίο Τύπου από το Αθηναϊκό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ) με τις δηλώσεις του Μακέδου ο οποίος "διαπίστωσε" κάπως καθυστερημένα το θέμα της καθυστέρησης έκδοσης (δημοσιοποίησης) του ΣτΕ και αφορά το μη Συνταγματικό της μεταφοράς του Ταμείου ΤΣΜΕΔΕ στο Ταμείο ΕΦΚΑ. 

Για το θέμα αυτό το εδώ blog έχει κάνει συχνές αναφορές. Αρχικά προ 1 1/2 έτους με το Προσοχή ! Σας ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ ! Η Attica bank σε ποιον ανήκει ; Στον ΕΦΚΑ ή στο (τέως) ΤΣΜΕΔΕ ; και πρόσφατα (προ 5 ημερών) με το Με το συμπάθειο αλλά, αυτή η απόφαση του ΣτΕ, πότε θα δημοσιευτεί ; Προ ή μετά των εκλογών ; ο Μακέδος τώρα κάνει αναφορές στην "περιουσία" του ΤΣΜΕΔΕ που κατάπιε το ΕΦΚΑ. Την attica bank ...

Μέχρι εδώ -θα πει κανείς- "τέλος καλό, όλα καλά" αφού άργησε μεν, συνειδητοποίησε δε το τι συμβαίνει στο Ταμείο με τα (.... χαμένα) δεκάδες δισ €.

Εντάξει, να δεχθούμε ότι κοτζάμ διοίκηση του ΤΣΜΕΔΕ δεν διαβάζει το εδώ blog. 
Δεν διάβασε όμως και προ 2 1/2 ετών όσα έλεγε ο (δικός τους πολιτικά) Χρήστος Κώνστας ; (βλέπε πλαϊνή φωτογραφία).


ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΜΩΣ σήμερα εστιάζεται στο ότι το site zougla προ ολίγου

(λόγω του "δαίμονα του τυπογραφείου) έκανε την σχετική αναφορά του στις δηλώσεις Μακέδου, θέτοντας ως φωτογραφία του θέματος έναν έγκλειστο πίσω από τα κάγκελα φυλακής και μάλιστα συνοδεία αστυνομίας (βλέπε σχετικά εδώ αλλά και εδώ, μπας και ... χαθεί, τροποποιηθεί το πρωτότυπο).

Μετά απ΄αυτό το τελευταίο τι να σκεφτούμε ; Πως έγινε λάθος ; Πως η θεία Δίκη, αργεί αλλά δεν ξεχνά ; Πως ο "δαίμονας του Τυπογραφείου" ... προβλέπει ;
Χμμ


Επιστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου