Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Έπεσε Η ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΗ των τραπεζών, των εισπρακτικών και των funds, ενώπιων των Δικαστηρίων

Εδώ και 10 χρόνια φωνάζουμε, λέμε σε κάθε μας ευκαιρία, με κάθε τρόπο και σε κάθε μας στιγμή πως, οι εισπρακτικές που ... απέκτησαν τα δάνεια, στα οποία οι πιστούχοι - δανειολήπτες, συνομολόγησαν πράξη δανείου (βλέπε υπογραφή σύμβασης) με τις διεφθαρμένες Τράπεζες κι όχι με τους προαναφερόμενους τοκογλύφους, ΔΕΝ νομιμοποιούνται για όσα κάνουν. 
Είτε κατά των Πιστούχων, είτε εμπρός στα Δικαστήρια (κατά των Πιστούχων) καθώς, ο νόμος για τις εταιρείες διαχείρισης δεν έχει δώσει σε αυτές τη δυνατότητα να παρίστανται στο δικαστήριο ως αμυνόμενες.

Αυτό ακριβώς ήλθε να επιβεβαιώσει και η 1596/2019 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σύμφωνα με την οποία :


"... με την παράγραφο 4 του αρ. 2 Ν4354/2015, ως ανωτέρω αναφέρθηκε, η εν λόγω εταιρεία διαχείρισης νομιμοποιείται ως μη δικαιούχος διάδικος να εγείρει κάθε ένδικο βοήθημα και να προβαίνει σε κάθε άλλη διαδικαστική ενέργεια για την είσπραξη των υπό διαχείριση απαιτήσεων, καθώς και να κινεί παρίσταται ή συμμετέχει σε προπτωχευτικές διαδικασίες εξυγίανσης, πτωχευτικές διαδικασίες αφερεγγυότητας, διαδικασίες διευθέτησης οφειλών και ειδικής διαχείρισης των άρθρων 61 ν. 4307/2014. 
Η νομιμοποίηση αυτή, βάσει του Ν. 4354/2015, είναι περιορισμένη, υπό την έννοια ότι δεν περιλαμβάνει το σύνολο των δικών, αλλά περιορίζεται στις αναφερόμενες στην εν λόγω διάταξη περιπτώσεις. […]  
Συνεπώς όλες οι πράξεις που διενεργήθηκαν από τη διαχειρίστρια εταιρεία… είναι απαράδεκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου