Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Εν τω μεταξύ, τα funds (που ανήκουν σε Τραπεζίτες και Δημόσια Ταμεία) συνεχίζουν τη ...δουλειά τους

Την ίδια ώρα που κάποιοι ψηφίζουν (ή καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε) καταστροφικά ... κόμματα όπως τα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΧΑ κλπ, ... οι δολοφόνοι με τα κοστούμια, τις γραβάτες και τα ακριβά τους στυλό συνεχίζουν τις ... εργασίες - δολοφονίες ψυχών και ηθικής.

Όπως το Fund Qquant, που είναι θυγατρική της Qualco, που και οι δύο εταιρείες ανήκουν στον εξάδελφο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, τον Ορέστη Τσακαλώτο που ... πήραν τα δάνεια από την εταιρεία Metexelixis που είναι με τη σειρά της θυγατρική της "Θεά Άρτεμις", που με τη σειρά της ανήκει στην Attica bank ... Την τράπεζα δηλαδή του Δημόσιου Ταμείου των Μηχανικών, του

ΤΣΜΕΔΕ ...


Την τράπεζα που, αφού ο τότε διοικητής του ΤΣΜΕΔΕ (ο Γιάννης Γαμβρίλης) έδινε αφειδώς ... δάνεια (ως ταυτοχρόνως ΚΑΙ πρόεδρος της Attica bank), τώρα ... πωλούνται σε θυγατρικές θυγατρικών σε τιμές 3% έως 5% ... και εκείνοι, οι ... αγοραστές - funds, πνίγουν τον κόσμο στο όνομα του χρήματος, επιδεικνύοντας πλήρη αναλγησία, πλήρη αδιαφορία για τον πόνο που προκαλούν και κυρίως, πλήρη αντισυνταγματικότητα και απολαβή ατιμωρησίας και ασυλίας από τους ... Ελληνικούς Νόμους και το Σύνταγμα !

Ασυλίας που ΔΕΝ έχει οδηγήσει ακόμη στο "σκαμνί" τον Γαμβρίλη και την συμμορία που λυμαινόταν επί σειρά ετών τα κεφάλαια του ΤΣΜΕΔΕ και των άλλων Δημόσιων Ταμείων και των ΔΕΚΟ.

Κλείνοντας επί της παρούσης, θα επαναλάβω ότι ΟΛΑ αυτά γίνονται με την ουσιαστική στήριξη του Δημόσιου Ταμείου των Μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ και του ... κράτους (που εσύ ψηφίζεις ! ).


Επιστάτης

Σημείωση. Τα ίδια συμβαίνουν σε όλες τις .. ελληνικές τράπεζες, αλλά ώς έχων σχέσεις με το ΤΣΜΕΔΕ, αυτό με πονάει, αυτό στηλιτεύω ! 
Όπως με πονά και το ότι η Δικαιοσύνη δεν διαπιστώνει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ πως τέτοιες ... εταιρείες - funds,  δεν σκοτώνουν με καμία διαφορά από εκείνα που λειτουργούν με σφαίρες και πιστόλια.  Μόνο που ο θάνατος από τους δεύτερους είναι πιο σύντομος και ίσως ανθρώπινος ...

Υ.γ. για την εμφανιζόμενη χαρά που παρουσιάζουν εδώ όσοι εργάζονται στο fund - κοράκι qualco, αλλά και για τις στιγμές "zen" τους, κρατώ κάποιες επιφυλάξεις, έχοντας μιλήσει προσωπικά και κρατώντας προσωπικές επαφές με κάποιους εξ αυτών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου