Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Χρήστο, δε ξέρω αν το έμαθες. Ο Ροβέρτος έφυγε ...

Το ήξερα από χθες πως πέθανε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, αλλά ήθελα να μάθω κάτι από τα "παιδιά" στην Τρίπολη. 
Για την ακρίβεια ήθελα να μάθω αν τελικά τους είχε δώσει (ή όχι) μια μίνι συνέντευξη για την υστεροφημία του ή αν τα πήρε μαζί του. 

Έμαθα τελικά πως "κάτι" έγινε. Όχι με κάμερες, φωτισμούς και συνεργεία λήψης, αλλά με 2 άτομα με δύο κινητά και ένα τρίποδο μικρό, όλο κι όλο.

Μίλησε όμως πιο ανοικτά για το δάνειο των 5.000.000 € που πήρε το ΠΑΣΟΚ από την Attica bank (βλέπε εδώ), ενώ ήταν περίοδος που δε θα έπρεπε να περνάει ούτε καν έξω από τράπεζα (το ... κόμμα).

Άραγε, πόσο καιρό θα χρειαστώ για να πάρω αντίγραφο όσων είπε ; Κι

όταν κι άν τα πάρω, θα τα σηκώσω ή όχι ; Θα τα μοιράσω με σαΐτες σε όσους ξέρω και δεν ξέρω ή όχι ;

Για τα λιανά από την Novartis δε ξέρω να σου πω αν μίλησε και τι είπε. Ας ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ(ς) ... 

Μιας και σε θυμήθηκα ρε συ Χρήστο, με τα ... δάνεια της Attica bank στο Καρούζο, έχεις καμία γνώση τι έχει γίνει ; Με το ακίνητο στην Άνω Γλυφάδα, μήπως ; 
Με εκείνη την διπλή αγορά Χρήστο όπου, μέσα σε 1 ώρα από δύο διαφορετικούς συμβολαιογράφους όπου η μια εταιρεία του Καρούζου πούλησε ένα ακίνητο σε άλλη εταιρεία του Καρούζου έναντι  ποσού Χ € και μετά, η εταιρεία του που το ... απέκτησε το πούλησε 7 φορές επάνω στην Attica bank


Υ.γ. Χρήστο κοίτα να είσαι καλά  γιατί σε θέλω γερό και δυνατό στο Κακουργιοδικείο του Φθινοπώρου. Όπως θέλω γερούς και δυνατούς και τους Γαμβρίλη, Μαμαλούγκα Δαυίδ, Λεπεσιώτου, Αναγνωστάκη, Μπράμη. Όλους σας θέλω γερούς και δυνατούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου