Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Οικτρό ηχητικό ! Η κατάντια του ΤΑΤΟΥΛΗστάν. "Ε, δεν ντρέπομαι, τώρα το έμαθες αυτό ;"

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που κάποιος ΟΦΑ (σ.σ. Όπου Φυσάει ο Άνεμος) συγγενής μου τοπικός κοινοτάρχης 50 Πολιτών με ... ενημέρωνε πως : "ρε, εσείς που δε χωνεύετε τον Πέτρο Τατούλη να ξέρετε ότι αυτός θα είναι ο επόμενος κυβερνήτης της Ελλάδος".


Για την ακρίβεια, αυτό είχε ειπωθεί από τον ΟΦΑ το 2006 και έκτοτε όχι μόνο έδωσα μεγάλη προσοχή σε δαύτους, αλλά στεκόμουν πάντοτε παρατηρητής στις κινήσεις και στα ... έργα τους, καθώς ήταν συντριπτική η ρήση του Δασκάλου μας Κωνσταντίνου Καψάσκη που είχε πει : "όταν παιδιά μου βλέπετε κάποιον που δεν παίρνει άδειες και δε λείπει ποτέ από τη δουλειά του και γενικά δεν αφήνει ούτε για λίγο τη θέση του, να ξέρετε πως έχει κάτι να κρύψει". 

Πάρτε βαθειά ανάσα, ακούστε και δείτε το ... μνημείο (και όχι μόνο) καθεστωτικής συμπεριφοράς της αντιπεριφερειάρχου του Τατούλη, της Ντίνας Νικολάκου :



Ερωτήσεις :

- Πέτρο Τατούλη τι απέγινε με την κατηγορία που είχες σε βάρος σου για τον σάκο που περιείχε 15 εκατομμύρια € σε μετρητά ; Κατάθεση - φωτιά εμπλέκει σε δωροδοκία υποψήφιο για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας

- Πέτρο Τατούλη, αλήθεια θα κάνεις κόμμα ; Κι αν ναι, ποιοι θα σε ψηφίσουν ; Δεν καταλαβαίνεις πως πέταξε το πουλί ;


- Πέτρο Τατούλη, αλήθεια η κόρη σου θα πολιτευτεί με το ΣΥΡΙΖΑ ;

Πέτρο Τατούλη, η (μόνο) ενδεικτική ρήση της Ντίνας Νικολάκου "ε, δεν ντρέπομαι, τώρα το έμαθες αυτό ;" (βλέπε εδώ) δείχνει πάαααρα πολλά ...


Τέλος, Παναγιώτη Νίκα δεν στηρίχτηκες και δεν εκλέχθηκες για Περιφερειάρχης επειδή ήσουν άρτιος και καλός ως Δήμαρχος Καλαμάτας, αλλά επειδή ΕΠΡΕΠΕ πάση θυσία να φύγει το -εδώ και χρόνια καθεστωτικό και ταγματασφαλίτικο Τατουλιστάν !

Τώρα, αν θες να συνεχίσεις την ταγμαλήτικη πορεία του Τατούλη, και να περιφέρεις Ναζιστές κατακτητές στα χώματα της Πελοποννήσου, δικαίωμά σου. Και δικαίωμα όλων να σε κρίνουν ...

Αν όμως θες Παναγιώτη να αποδώσεις Έργο, τότε προχώρα α) σε διαχειριστικό έλεγχο στην Περιφέρεια και β) τα όποια ευρήματα (αν υπάρχουν) δημοσιοποίησε τα  στην Κοινωνία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου