Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Δεν μας αρέσουν τα λάθη. Ούτε όσοι -στο δια ταύτα- βιάζονται.

Προ 32 ημερών μια πολύ δεμένη ομάδα Πολιτών από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Επικράτειας, έχοντας διαπιστώσει το μη περαιτέρω της κατάστασης στη Χώρα μας, βάλαμε σε ένα κοινό τραπέζι μια Ιδέα.

 

 

Σ' αυτή την Ιδέα το κυρίαρχο συστατικό, "η γραμμή" μας, είναι η αρχική εφαρμογή στην πράξη των πιστεύω μας, η συνεισφορά με σκέψεις και γνώσεις εκ των αρχικά ενόντων και η σταδιακή μεν, ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ της δε, εμφάνιση προς τον Ελληνισμό, παράλληλα με τους συμπολίτες που μας στηρίζουν ποικιλοτρόπως.

 

Έκτοτε, το εγχείρημα αυτό, την Ιδέα αυτή, την επιμερίσαμε σε δύο άξονες. 

 

Στον πρώτο που περιλαμβάνει την επικοινωνία σε (αρχικά) στενό κύκλο προτείνοντάς στους συνομιλητές μας α) συμπόρευση και β) στήριξη κάνοντας σαφές πως "υλικά του παρελθόντος δεν χωράνε" και 

στον δεύτερο άξονα που περιλαμβάνει επαφές με Έλληνες του εξωτερικού αλλά και με άλλες φίλιες δυνάμεις, άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

 

Σημειώνεται δε πως ήδη, προ 16 ημερών, όλα άρχισαν να μπαίνουν στο στάδιο της από κοινού υλοποίησης.

 

Κάποιοι, προφανώς λειτουργώντας προσωποκεντρικά, αποδεικνύεται πως "βιάζονται", φθάνοντας εξ αρχής στο στάδιο της "παρουσίασης", ενώ θα έπρεπε να  θυμηθούν την υπόσχεσή του σύμφωνα με την οποία, ό,τι συμβεί θα συμβεί συλλογικά. Από κοινού και μάλιστα με την υποστήριξη επαγγελματιών του χώρου της παρουσίασης.


Δεν μας πειράζει καθόλου η βιάση τους. Αντιθέτως μάλιστα αφού όλοι και όλα κρίνονται κάθε στιγμή καθώς για εμάς η Ελληνική πραγματικότητα δεν είναι μέσα μαζικής δικτύωσης και καιροσκοπισμοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου